Survivor 30 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Nagihan eleme adayı

TV8’den yayımlanan ekranların adrenalini en yüksek yarışması Survivor 2016’da 30 Mayıs akşamı adeta kıyım yaşandı. Survivor 2016’da ilk dokunulmazlığı Gönüllüler kazanmış ve konseyde Ünlülerden Yattara ve Semih Öztürk eleme adayı olmuştu. 30 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu adeta nefesleri kesti. Peki, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2016’da 30 Mayıs eleme adayı kim oldu, Survivor 30 Mayıs kazanan takım kim? İşte tüm ayrıntılar…

Survivor 30 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Nagihan eleme adayı

AHMET DEMİR

Survivor 2016 30 Mayıs akşamı Ünlüler ve Gönüllüler takımı 2. Dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. İlk dokunulmazlığı kazanan Gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyununu da kazanmak istiyordu. Avatar Atakan da 30 Mayıs dokunulmazlık oyununda oynamak istedi ve doktor da izin verdiği için oynadı. Peki, 30 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu, kimler potada, ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takım aldı?

ÜNLÜLER UMUTLANDI AMA!

Survivor 30 Mayıs 2016 Pazartesi ikinci dokunulmazlık oyununa Gönüllüler takımı iyi başladı ve 2-0 öne geçti. Ancak Ünlüler de Atakan, Yunus Günçe ve Semih’in aldığı sayılarla toparlanıp 5-3’e getirdi oyunu. İşte ne olduysa 5-3’ten sonra oldu. Çünkü Dominik’te rüzgar birden Gönüllülerden yana esmeye başladı ve Gönüllüler fırtınası esti oyun alanında. Gönüllüler takımı 5-3’ten gelip 6 sayı üst üste alarak Ünlüler takımını adeta susturdu ve skor 9-5’e geldi.

DAMLA CAN PARMAK ISIRTTI

Survivor 2016 30 Mayıs ikinci dokunulmazlık oyununda performansı en çok konuşulan ve parmak ısırtan isim Damla oldu. Oyun sahasında Damla Nagihan ile önceden oynadığı 3 oyunu da kazanmıştı. Finali yapmak da Damla’ya nasip oldu. 30 Mayıs Survivor 2016’da Damla’nın performansı tam anlamıyla mükemmeldi, ‘Eski damla geri geldi’ dedirtti adeta. Nagihan ile oynadığı final etabını da kazanan Damla dokunulmazlığı Gönüllülere getirdi.

NAGİHAN ELEME ADAYI OLDU HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI!

Survivor 30 Mayıs 2016’da Ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybedince Nagihan Karadere de otomatik olarak 3’üncü eleme adayı oldu. Survivor’da Nagihan uzun süre sonra ilk kez eleme adayı oldu ve potaya girdi. Gönüllüler takımı da Nagihan'ın "Alın size dokunulmazlık" sözüne atıfta bulunmayı ihmal etmedi, biz öyle yapmayalım dediler. Nagihan ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası hüngür hüngür ağladı. Ünlüler takımında gitme adayı, yani eleme adayı olan Semih ve Yattara’nın yanına bir de Nagihan eklenince Ünlülerde tam bir hüzün yaşandı. Daha önce Atakan ve Yunus’u her fırsatta potaya sokan ekip şimdi birbirleriyle çarpışacak.  Ünlülerde kimin eleneceği, adaya kimin veda edeceği şimdiden tartışılmaya başlandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz