Survivor 31 Mayıs 2016 kim elendi? Herkes şaşkın, işte elenen isim!

“Survivor 31 Mayıs 2016 kim elendi” Google’da trend olan sorunun cevabı belli oldu. Reyting rekortmeni Survivor 2016’da bir Ünlüler veda konseyi daha yaşandı. Ünlülerde Nagihan, Semih Öztürk ve Yattara eleme adayı olmuştu. Dün akşamki konseyde ise kimin birinci olacağı, kimin adaya veda edeceği belli oldu. İşte Survivor 31 Mayıs kim elendi, Survivor’da kim elendi, adaya kim veda etti sorusunun yanıtı. Survivor 2016 31 Mayıs acunn.com SMS sıralaması da haberimizde.

Survivor 31 Mayıs 2016 kim elendi? Herkes şaşkın, işte elenen isim!

TAHİR KARAKEÇİ

“Survivor 2016 kim elendi” sorusunun cevabının alındığı, heyecanın en tepeye yükseldiği Survivor 31 Mayıs 2016 (dün akşam) ile bizlere eleme heyecanını aktardı. Survivor 31 Mayıs 2016'da kim elendi, Survivor’da kim elendi, Survivor 2016 kim elendi, kim adaya veda etti, Survivor Ünlülerde kim elendi? İşte ayrıntılar ve Survivor’dan elenen isim. Survivor 2016 acunn.com sms sıralaması da yayınlandı.

SURVIVOR’DA BÜYÜK SMS HAFTASI

31 Mayıs 2016 Survivor ada konseyinde Acun Ilıcalı önemli açıklamalarda bulundu. Oylamalar hakkında konuşan Ilıcalı; “Bu elemeden sonra Büyük SMS alınacak, iki gün boyunca SMS alacağız. Seyircilerimiz Dominik’te son kez oy verecek ve bundan sonraki elemelerde oyu Çarşamba ve Perşembe akşamı yayınlarda toplu oylamayı yapacağız ve bundan sonra herkesin elemelerdeki oyu bu büyük oylamadaki oyu olacak. Dominik’te bir daha oy almayacağız” diye Survivor 2016’daki final yolundaki yeni dönemi anlattı.

SEMİH ÖZTÜRK, YATTARA VE NAGİHAN KİM ELENDİ?

Dünden beri sosyal medyada kimin adaya veda edeceği ile ilgili yorumlar ve tartışmalar yapılan “Survivor 2016 31 Mayıs kim elendi” sorusu yanıt bulacaktı artık. Yattara, Nagihan ve Semih Öztürk eleme adayıydı. Survivor kim elendi sorusu Google'da da trend olmayı başardı. Ünlüler takımı artık adada 4 kişi kalacak ve Gönüllüler takımıyla yarışmacı sayısı eşitlenecek.

SURVIVOR 2016 31 MAYIS’TA KİM ELENDİ, ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 2016 31 Mayıs akşamı kim elendi, adaya kim veda etti? Ünlüler takımından Survivor'a ve Kıbrıs final hayaline veda edecek olan ismi Acun Ilıcalı heyecanlandırdıktan sonra açıkladı. Acun Ilıcalı; “Üç aday var ve biri Survivor 2016 Ünlüler adasına veda edecek. Şu anda önümde sonuçlar var ve bu sonuçlara göre rakiplerindne daha az oy alan yarışmacı veda edecek, üç adayımız var, biliyorsunuz Semih Öztürk birinci adaydı, Yattara ikinci aday oldu, Nagihan da otomatik olarak üçüncü aday oldu. Survivor’daki oylamalarımız Beyoğlu 1. Noter Vekili Başkatip Feryal Alkan tarafından onaylanıp bize ulaştırılıyor. Seyircilerimizin dün akşam kullandıkları oylar sonucunda rakiplerinden daha az oy alarak, Survivor 2016’ya veda eden ismi açıklayacağım. Survivor 2016’ya bu akşam Ünlüler takımından veda eden isim İbrahim Yattara” diyerek Survivor Ünlüler adasına veda eden ismi açıkladı.

Survivor 31 Mayıs 2016 elenen ve adaya veda eden isim İbrahim Yattara oldu. İbrahim Yattara’nın elenmesine sebep olan isim Yunus Günçe oldu. Yattara Survivor Kıbrıs final hayaline veda etti. Yattara, Nagihan ve Semih Öztürk’ün eleme adayı olduğu konseyde Yattara rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2016'da bu hafta elenen isim oldu.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz