Survivor 31 Ocak 2017 iletişim ödül oyununu kim kazandı? Ödül, Türk Telekom’dan

TV8’de 31 Ocak 2017 Salı akşamı Alp Kırşan’ın sunumuyla ekranlara gelen iletişim ödül oyunu mücadelesi nefesleri kesti. Geçtiğimiz sezon Turkcell sponsorluğunda oynanan iletişim ödülü oyunları bu sezon Türk Telekom sponsorluğunda oynanıyor. Peki, Survivor 2017 iletişim ödül oyununu kim kazandı, 31 Ocak ödül oyununu kim kazandı, Survivor 31 Ocak 2017 iletişim oyununu kim kazandı?

Survivor 31 Ocak 2017 iletişim ödül oyununu kim kazandı? Ödül, Türk Telekom’dan

RECEP KAYA

Survivor’da bu sezon, yani 2017 sezonunda ilk kez iletişim ödül oyunu oynandı. Kazanan takımın Türk Telekom sponsorluğunda hazırlanan müthiş odada müzik eşliğinde dinleneceği 31 Ocak Survivor 2017 iletişim ödülü oyunu mücadelesi izlemeye değerdi. Peki, 31 Ocak Survivor 2017 iletişim oyununu kim kazandı, Survivor 2017 ödül oyununu hangi takım kazandı, iletişim ödül oyununu kim kazandı, kim kaybetti? İşte cevabı

GÖNÜLLÜLER BÜYÜK FARK ATTI

Survivor 2017 31 Ocak Salı akşamı oynanan iletişim ödülü oyununun ilk turunda tam anlamıyla Gönüllüler rüzgarı esti. Eser, Berna, Tuğçe ve Ogeday’ın aldıkları oyunlarla Gönüllüler takımı 31 Ocak iletişim oyununun ilk turunu 5-1 gibi farklı bir skorla aldı. İkinci tura da iyi başlayan bir Gönüllüler takımı vardı ancak Ünlüler takımı da oyunu bırakmaya niyetli değildi.

İKİNCİ TURDA BAŞA BAŞ MÜCADELE

31 Ocak 2017 Salı akşamı Survivor’da iletişim oyununun ikinci turda ilk olarak Ünlüler takımı 2-0 öne geçti. Daha sonra Gönüllüler oyunu bırakmadı ve skoru 3-2’ye getirdi. Bu arada Sadin’in Furkan Kızılay’ı mağlup ederek skoru 3-2 yapması Furkan’ı oldukça kızdırdı. İkinci turda 4-3 oldu durum ancak son olarak Sema Gönüllülerdeki rakibi Elif’i mağlup ederek ikinci turu Ünlülere getirdi ve her şey final turuna kaldı.

FİNAL TURUNA ÜNLÜLER İYİ BAŞLADI                                                                 

Survivor’da heyecan zirveye çıkmıştı ve her şey final turuna kalmıştı. Final turunda önce Adem Ogeday’la karşılaştı ve Ogeday’ı mağlup ederek 1-0 Ünlüler takımını öne geçirdi. Hemen akabinde Pınar ve Berna karşılaştı, Pınar da Berna’yı mağlup edince Ünlüler takımı 2-0 öne geçti. İşte beklenen mücadelede başlamıştı ve iki kavgalı isim Ünlülerden Serhat, Gönüllülerden Eser karşı karşıya geldi. Eser, Serhat’ı mağlup ederek skoru 2-1’e getirmeyi başardı. Bu etaptan sonra Milli Atlet Sema ve Tuğçe Melis karşı karşıya geldi. Sema parkuru önde tamamladı ve atışlara geçti. Sema halka atışında da başarılı oldu ve ödülü ünlülere getirdi. Survivor 2017 31 Ocak iletişim ödülü oyununu Ünlüler takımı kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz