Survivor 31 Ocak 2017 kim elendi, adaya kim veda etti? Henüz 2. hafta şoku

Survivor 31 Ocak 2017 kim elendi sorusu yanıt buldu. Fenomen yarışma Survivor 2017’de bir veda konseyi yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımından ikişer aday çıkmıştı. Salı günkü konseyde Survivor’da kimin adaya veda edeceği, Survivor hayallerine kimin veda edeceği belli oldu. Peki, Survivor 31 Ocak kim elendi, Survivor’da adaya kim veda etti?

Survivor 31 Ocak 2017 kim elendi, adaya kim veda etti? Henüz 2. hafta şoku

YILMAZ BEKLEYEN

“Survivor 2017 kim elendi” sorusunun cevabının alındığı, kavganın, tartışmanın, strateji hatalarının had safhada olduğu ve iki takım arasındaki gerilimin arttığı Survivor 31 Ocak 2017’de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. 31 Ocak Survivor 2017'de kim elendi, Survivor kim elendi, Survivor 2017 kim adaya veda etti, elenen isim kim? İşte ayrıntılar ve Survivor hayallerine veda eden yarışmacı.

Ünlüler ve Gönüllüler takımı ilk kez karşı karşıya geldi konseyde. Çünkü Gönüllüler takımından Denisa ve Sadin, Ünlüler takımından ise Sabriye ve Seda eleme adayı olmuştu. Survivor 2017’de izleyicilerden alınan oylar sonucunda bu hafta en az oyu alan yarışmacı açıklanacak ve adaya veda edecek isim belli olacaktı.

DENİSA MI, SADİN Mİ, SEDA MI, SABRİYE Mİ, KİM ELENDİ?

Survivor 2017 31 Ocak kim elendi sorusu yanıtını aldı. İletişim ödülü oyununda çıkan kavgayı da konseyde açıklığa kavuşturan Acun Ilıcalı artık kimin elendiğini açıklayacaktı. Acun Ilıcalı; “Evet, veda zamanı… İzleyicilerimizin kullandığı oylar sonucunda Survivor 2017’ye veda eden isim Seda” diyerek Survivor 2017’de bu hafta 31 Ocak Salı akşamı kimin elendiğini açıklamış oldu.

SURVIVOR 31 OCAK 2017 ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 31 Ocak 2017 akşamı adaya kim veda etti sorusunun cevabı alındı. Survivor’ın henüz ikinci haftasında, Survivor’a ve hayallerine veda eden isim oylama sonrasında diğer adaylardan daha az oy alarak Seda Demir oldu. Seda Demir Survivor hayaline veda etti. Survivor 2017’de 2. hafta elenen isim Seda oldu. Acun Ilıcalı Seda hakkındaki açıklamasında genel olarak Seda Demir’i çok iyi bulduğunu ve tanıdığı için de mutlu olduğunu söyledi. Seda Demir gözyaşları eşliğinde arkadaşlarıyla veda etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz