Görüş Bildir

Survivor 4 Mart 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? Aşıklar potada

TV8’in en çok izlenen yarışma programı Survivor 2017’de 4 Mart akşamı ada konseyi gerilimi ve heyecanı yaşandı. Survivor 2017 4 Mart ada konseyinde Ünlüler takımında en çok kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, eleme adayları kimler, Sema kimi söyledi? Survivor 2017’de aşk yaşadığı söylenen iki isim potada.

Survivor 4 Mart 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? Aşıklar potada

NURDAN AĞAR

Survivor 2017’de gerilim ve heyecan git gide yükseliyor. 4 Mart 2017 Cumartesi akşamı dokunulmazlığı kaybeden taraf yine Ünlüler oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu Sema kazandı. Ada konseyinde Acun Ilıcalı iki takım yarışmacılarını da dokunulmazlık oyunlarında gösterdikleri performanstan ötürü tebrik etti. Peki, Survivor 2017’de 4 Mart konseyde kimin ismi yazıldı, Sema kimi söyledi, Survivor 4 Mart eleme adayları kimler oldu, Survivor 4 Mart kim aday, Ünlüler takımından kimler potaya çıktı? İşte tüm konsey detayları…

ÜNLÜLERDE OYLAMA BAŞLADI

Ünlüler takımı bir kez daha Survivor 2017’de birinci dokunulmazlığı kaybetti ve bireysel dokunulmazlık oyununu da Sema kazandı. Sema kimi söyledi, kimin ismi en çok yazıldı soruları yanıtını beklerken oylamaya geçildi ve yarışmacılar isim yazmaya başladı. Ünlüler takımında ismi en çok yazılan isim her zamanki gibi potaların kraliçesi Sabriye oldu. Sabriye’nin Ünlüler takımında 7 kez ismi yazıldı yine. 4 Mart Survivor 2017’de birinci eleme adayı Sabriye oldu.

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Peki, Survivor 2017 4 Mart Cumartesi akşamı ikinci eleme adayı kim oldu, Sema kimi söyledi? Acun Ilıcalı Sema’ya söz verdi ve Sema birçok konuya açıklık getirirken; “Uyarı anlamında ben Adem demek istiyorum” diyerek ikinci eleme adayının Adem Kılıççı olduğunu söyledi.

ADEM: BENİM UYARIYA İHTİYACIM YOK!

İkinci eleme adayı Adem; “Şaşırmadım Sema’nın bu kararına. Çünkü bekliyordum, bunu. Benim uyarıya ihtiyacım yok, şimdiye kadar birinin ismini söylerken, uyarı anlamında söylemedim. Beni uyarmasına gerek yok, bunu söylemek istedim. Kendimi yansıtmaya çalıştım şimdiye kadar. Sert kavgalarım oldu, tabii ki hatalarım oldu. Aç kalıyoruz, sinirli oluyoruz, hatalar yapıyoruz” dedi.

Survivor 2017 4 Mart akşamı Ünlüler takımından eleme potasına çıkan isimler Sabriye ve Adem oldu. Acun Ilıcalı yarının (Pazar) çok kritik bir gün olduğunu belirterek diğer iki eleme adayının kim olacağı 5 Mart dokunulmazlık oyunundan sonra belli olacak dedi. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi