Survivor 4 Şubat 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sevinç ve hüsran

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor 2017’de üçüncü hafta dokunulmazlık heyecanı yaşandı. İlk turunu Ünlülerin kazandığı dokunulmazlık oyununda gülen taraf hangi takım oldu diye merak edenlerin yanıtı haberimizde. Survivor 2017 4 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 4 şubat dokunulmazlığı kim kazandı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 4 Şubat 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sevinç ve hüsran

YILMAZ BEKLEYEN

Survivor 2017 tüm heyecanıyla devam ediyor. Dün oynanan ödül oyunu sonrası bu kez haftanın en kritik oyunu dokunulmazlık oyunuyla karşımıza çıktı Survivor 2017. 4 Şubat 2017 Cumartesi dokunulmazlık oyununu kazanan takım büyük bir moral bulacaktı. Peki, Survivor 2017 3. Hafta dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 4 Şubat 2017 dokunulmazlığı hangi takım kazandı, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte cevabı…

MORALLİ ÜNLÜLER ÇOK FARKLI

Survivor 2017’de 3 Şubat Cuma akşamı ödül oyununu kazanan ve Pizza yiyen Ünlüler takımı 4 Şubat dokunulmazlık oyununa daha motive ve daha tok çıktı. Bu moral ve motivasyonun getirdiği etkiyle Ünlüler takımı Gönüllüleri ilk turda adeta parkurdan sildi ve Gönüllüler’i 5-1 mağlup etti. Dokunulmazlık oyununda Ünlüler ilk turun kazananı oldu.

GÖNÜLLÜLER BIRAKMADI                                               

Survivor 2017 4 Şubat dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımı ilk turu 5-1 kaybetmelerine rağmen, ikinci tura fırtına gibi başladı ve bir anda 3-0 öne geçtiler. Durum 3-0 iken Denisa ile Şahika karşılaştı ve parkuru aynı anda bitirdiler. Şahika yapbozu daha çabuk bitirip topu kovaya hızlı yerleştirdi ve farkı ikiye indirdi. Daha sonra Ogeday ile 4-1 öne geçti Gönüllüler ve sonrasında Burçak skoru belirledi 5-1. Gönüllüler ikinci turu 5-1 kazandı.

HER ŞEY FİNAL TURUNDA BELLİ OLDU

Final turunun ilk karşılaşmasında Ogeday ve Serhat Akın karşılaştı, Serhat Akın kazandı ve Ünlüler final turunda 1-0 öne geçti. Ünlülerden Sema ve Gönüllülerden Berna Keklikler karşılaştı ve Sema kazandı Ünlüler durumu 2-0 yaptı. Gönüllüler takımının en hızlı isimlerinden olan Anıl, İlhan Mansız ile karşılaşmasında galip gelerek Gönüllüleri oyuna ortak etti ve skoru 2-1’e getirdi. 3 olan kazanacaktı ve Sema ile Tuğçe Melis karşılaştı. Sema Tuğçe Melis’i yenerek dokunulmazlığı Ünlülere getirdi. Survivor 2017 4 Şubat Cumartesi akşamı dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz