Görüş Bildir

Survivor 5 Mart 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Çarşı karışacak

TV8’de Survivor macerasının ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı ekranlara geldi. Survivor 2017 5 Mart Pazar akşamı dokunulmazlığı hangi takım aldı, Survivor 5 Mart 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2017 5 Mart dokunulmazlığı kim aldı, bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 5 Mart 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Çarşı karışacak

RAMAZAN GÜNOĞLU

Acun Ilıcalının sunumuyla ekranlara gelen Survivor 2017’de haftanın son dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyunları büyük bir çekişmeyle devam ederken Gönüllüler ve Ünlüler yarışmacıları büyük bir hırs ve azimle yarıştı. Survivor 2017 5 Mart ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı Google’da trend olan aramalara girmiş durumda şimdiden. Peki, Survivor 2017 5 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı, 5 Mart Survivor 2017 dokunulmazlığı kim aldı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmazlık kolyesini kim kazandı? İşte cevabı haberimizde.

İLK TURDA GÖNÜLLÜLER KAZANDI

Survivor 2017 ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler takımı 5 Mart Survivor dokunulmazlığı da kazanmak istiyordu ve bu bilinçle ringe çıktılar. Ring diyoruz, çünkü Survivor’In meşhur oyunlarından olan ringde yarışmacılar birbirlerini ellerindeki yastıkla suya düşürmeye çalıştılar. İlk turda da Gönüllüler takımı farkını ortaya koydu. Elif, Tuğçe, Ogeday ve Bulut’un başarılı performansı Gönüllülerin Survivor 5 Mart dokunulmazlık oyununun ilk turu kazanmasını sağladı. İlk turu Gönüllüler takımı 5-3 kazandı.

İKİNCİ TURDA ÜNLÜLER GERİ DÖNDÜ

5 Mart 2017 Pazar ikinci dokunulmazlık oyununun 2. Turuna iyi başlayan taraf Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımından Adem, Sabriye ve Sema’nın başarılı performansı dikkatlerden kaçmadı. Survivor 5 Mart 2017 dokunulmazlık oyununun ikinci turunu Ünlüler takımı 5-3 kazandı. Gönüllülerde 3 sayıyı Ogeday, Elif ve Bulut aldı.

FİNAL TURU NEFESLERİ KESTİ                                         

Dokunulmazlık oyunu final turunda Gönüllüler takımı Tuğçe’nin Şahikayı yenmesiyle 1-0 öne geçti, daha sonra Ünlüler Adem ile 1-1 yaptı skoru akabinde Sema Elif’i mağlup etti ve 2-1 Ünlüleri öne geçirdi, İlhan da Bulut’u mağlup etti ve 3-1 oldu skor. Daha sonra Gönüllülerde Elif Şahika’yı mağlup ederek 3-2 oldu, Ogeday İlhan Mansız’ı mağlup etti ve skor eşitlendi 3-3. Sonrasında Sema ve Tuğçe karşılaştı, iki yarışmacının mücadelesi nefesleri kesti adeta. Dominik’te iki yarışmacıyı da Acun Ilıcalı tebrik etti. Uzun süren mücadele sonrasında kazanan Tuğçe oldu ve Gönüllüler final turunda 4-3 öne geçti. Dominik’te avantaj Gönüllülerdeydi ve Adem Bulut ile karşılaştı ringde. Milli boksör olan Adem dokunulmazlık oyununda hiç kaybetmemişti. Adem çok da zorlanmadan kazandı ve skoru eşitledi, durum 4-4.

NEFESLER TUTULDU, İŞTE KAZANAN TAKIM!

Survivor 2017 5 Mart dokunulmazlık oyununda artık kimin kazanacağı belli olacaktı ve Ünlüler ve Gönüllülerden en iyi kız en iyi erkek yarışmacılar ringe çıktı. Ünlülerden Adem ve Sabriye, Gönüllülerden Ogeday ve Elif, Ünlülerde Adem ve Şahika ringe birlikte çıktı. Survivor 2017 5 Mart dokunulmazlık oyununu kazanan takım yine Gönüllüler oldu. Gönüllülerde final turunda Elif, iki defa Şahika'yı devirdi ve dokunulmazlığı takımına kazandırdı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2017'de bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımı kaybetti ve kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel dokunulmazlığı İlhan Mansız kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi