Survivor 5 Mart 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kimler? Gönüllü potacılar

TV8’in heyecanlı yarışma programı Survivor 2017 5 Mart akşamı ada konseyi heyecanıyla ekranlara geldi. Survivor 5 Mart 2017 konseyinde kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, eleme adayları kimler oldu, İlhan Mansız kimi söyledi, Survivor 2017 5 Mart ünlülerde kimler potaya girdi, kim elenecek?

Survivor 5 Mart 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kimler? Gönüllü potacılar

MURAT YÜZÜGÜLLÜ

Survivor 2017’de 5 Mart Pazar akşamı ikinci dokunulmazlık oyununu da Ünlüler takımı kaybetti ve ada konseyi heyecanı yaşadılar. Peki, Survivor 2017’de 5 Mart Pazar akşamı eleme potasına kimler girdi, Ünlülerde kim yazıldı, Survivor 2017 5 Mart eleme adayları kimler, konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, 5 Mart Survivor 2017’de Ünlüler takımında kimler gitme adayı oldu? Cevabı haberimizde.

ACUN ILICALI HEMEN OYLAMAYI BAŞLATTI

Survivor 2017’de konsey heyecanı başlar başlamaz, Acun Ilıcalı oylamaya geçilmesini istedi. Ünlüler takımı ikinci dokunulmazlığı kaybettiği için aralarından iki eleme adayı çıkacaktı. Yarışmacılar isim yazmaya başladı. Fatih, Sema, Şahika, Furkan Tarık’ı yazarken, Sabriye Fatih’i yazdı. Tarık, Şahika’yı yazdı. Survivor’da 5 Mart akşamı Acun Ilıcalı oyları saydı ve 6 oy Tarık’a çıktı. Tarık gönüllü olarak eleme adayı oldu. Ünlülerde üçüncü eleme adayı Tarık Mengüç oldu. Peki, Survivor 2017 5 Mart İlhan Mansız kimi söyledi?

İLHAN MANSIZ KİMİ SÖYLEDİ?             

Bireysel dokunulmazlık kolyesi sahibi İlhan Mansız kimi söyledi diye merak ediliyordu. İlhan Mansız; “Bireysel dokunulmazlığı kazanmak büyük bir sorumluluk. Bugün çok farklı bir olay yaşandı, oyun sonrası barakada bir konuşma geçti. Sedat geldi bana beni söyle dedi. Sedat diyorum bu yüzden” diye konuştu ve dördüncü eleme adayı Çılgın Sedat oldu.

TARIK MENGÜÇ: “HALKIM İSTİYORSA, KALACAĞIM”

Acun Ilıcalı öncelikle Tarık Mengüç’e söz verdi. Tarık Mengüç; Benim sanat yaşamımda insanları eğlendiren, neşelendiren şarkılar okusam da insanları hüzünlendiren de bir insanım. Tarık abi derler saygıdan dolayı. İnsanlarla hep pozitif konuşuyorum. Ben yarışmada kaybettiğim zaman acaba oğlum ne düşünüyordur diye üzülüyordum. Benim halkım burda kalmamı istiyorsa, zaten burada kalacağım” diyerek duygularını aktardı ve sevenlerinden destek istedi.

ÇILGIN SEDAT: “BEN İLHAN’DAN RİCA ETTİM”

Tarık Mengüç’ten sonra Çılgın Sedat konuştu. Sedat; “Kaybettikten sonra, barakada bir tartışma konusu oldu. Saygının her zaman olmadığı şekilde, sinsi sinsi planlar yapılıyor dendi bana. İlhan Mansız kazandı, delikanlıysan potada karşıma çıkacaksın dedi. Ben de delikanlı gibi aslan gibi karşısına çıkmayı istedim, İlhan’dan beni söylemesini rica ettim. Ben yarışmaya geldim, ama bugün benim kazandığım işime bile laf edildi. Ben her zaman güvendim, her zaman da insanlara güveniyorum. Önce rabbimin takdiri, sonra da beni sevenlerin takdiridir” diye konuştu.

GÖNÜLLÜ ADAYLAR

Survivor 2017’de bir ilk yaşandı, 5 Mart Pazar akşamı Ünlüler takımında iki eleme adayı daha çıktı ve bu eleme adayları gönüllül olarak potaya çıktı.

Kaynak: Diyarbakır Söz