Survivor 5 Şubat 2017 dokunulmazlığı kim kazandı, hangi takım konseyde?

Survivor 2017’de dün dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı bu kez kazanıp Ünlüler takımından aday çıkarmak istiyordu ve iyi de başladılar. Survivor 2017 5 Şubat Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kim kazandı, dokunulmazlığı hangi takım aldı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 5 Şubat 2017 dokunulmazlığı kim kazandı, hangi takım konseyde?

NURDAN AĞAR

TV8 ekranlarında yayımlanan ve her anı heyecan dolu olan yarışma programı Survivor 2017’de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Birinci dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı bu kez kazanıp Ünlüler takımından iki eleme adayı çıkarmak istiyordu. Bu bilinçle parkura çıkan Gönüllüler takımı ilk turda fark yarattı. Peki, ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2017 5 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2017 dokunulmazlığı kim kazandı, Survivor hangi takım dokunulmaz oldu?

GÖNÜLLÜLER İLK TURU ALDI AMA?

Survivor 2017’de 5 Şubat Pazar akşamı müthiş bir dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. Denge, beceri, hız ve güç isteyen dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımı bu kez kazanmak istiyordu. Cumartesi günkü dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler bu kez kazanıp konseye Ünlüler takımını uğurlamak istiyordu. Birinci tura iyi başlayan Gönüllüler takımı, Ünlüler takımını mağlup etmeyi başardı ve ilk tur Gönüllülerin oldu.

İKİNCİ TURDA ÜNLÜLER ÇOK FARKLI!

5 Şubat 2017 akşamı Survivor’da Dominik’teki dokunulmazlık mücadelesi nefesleri kesti. Ünlüler takımı oyunu Gönüllülere kaptırma niyetinde değildi ve bu bilinçle ikinci tura başladılar. Kıyasıya mücadele eden Ünlüler takımındaki yarışmacılar, Gönüllülerden üstün oldu ve ikinci turu 5-2 kazanmayı başardı. Artık Survivor 2017 5 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu final etabında yanıtını alacaktı.

FİNAL MÜCADELESİ NEFESLERİ KESTİ

Survivor 2017’de dokunulmazlığı kimin alacağı final etabında belli olacaktı. Final etabında müthiş bir mücadele veren Gönüllüler ve Ünlüler yarışmacıları izleyenleri hop oturtup, hop kaldırdı. Peki, final etabını hangi takım kazandı, Survivor 2017 5 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Final etabının ilk mücadelesinde Ünlüler takımından Adem Kılıççı, Gönüllüler takımından Volkan Çetinkaya ile karşı karşıya geldi. 7 sembolü de en hızlı şekilde deliklere yerleştiren isim Volkan oldu ve Gönüllüler 1-0 öne geçti. İkinci mücadelede de Tuğçe Pınar’ı yendi ve Gönüllüler 2-0 öne geçti ve avantaj sağladı. Anıl son mücadelede Serhat Akın’ı mağlup etti ve skor 3-0 oldu. Gönüllüler 5 Şubat 2017 akşamı Survivor 2017’de ikinci dokunulmazlık oyununu kazandı.

ÜNLÜLER BİREYSEL DOKUNULMAZLIKTA

Ünlüler takımı 5 Şubat Survivor 2017 dokunulmazlık oyununu kaybetti ve kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu oynanacak. Bireysel dokunulmazlık kolyesini boynuna takan yarışmacı hem adada bir hafta daha kalmayı garantileyecek, hem de bu hafta bir isim söyleme hakkına sahip olacak. Geçtiğimiz hafta Ünlüler takımında Bireysel dokunulmazlığı İlhan Mansız kazanmıştı. Peki, bu haftaki bireysel dokunulmazlık kolyesini ünlüler takımında bu hafta Çılgın Sedat kazandı.

İŞTE SURVIVOR 2017 BU HAFTAKİ ELEME ADAYLARI

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler