Görüş Bildir

Survivor Adem Sağ gösterip Sol vurdu! Kısmetse Olur Gözde kızı Gözde'ye kalbini kaptırmış!

Survivor Adem yeni aşkı iddiaları gündeme oturdu. Survivor Adem Kılıçcı ile Kısmetse Olur Gözde'nin çok samimi fotoğrafları gündeme çıkarken, magazin dünyası adeta şok oldu. Bilindiği üzere Survivor Adem Tuğçe Melis Demir ile de geçtiğimiz haftalarda anılmıştı.

Survivor Adem Sağ gösterip Sol vurdu! Kısmetse Olur Gözde kızı Gözde'ye kalbini kaptırmış!

Survivor Adem yeni aşkı iddiaları gündeme oturdu. Survivor Adem Kılıçcı ile Kısmetse Olur Gözde'nin çok samimi fotoğrafları gündeme çıkarken, magazin dünyası adeta şok oldu. Bilindiği üzere Survivor Adem Tuğçe Melis Demir  ile de geçtiğimiz haftalarda anılmıştı.

Milli sporcunun, şimdi de 20 yaşındaki eski 'Kısmetse Olur' yarışmacısı Gözde Deniz ile samimi bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Çeşme'deki Tren Beach Club'da 3 gün önce samimi bir şekilde eğlenen ikilinin, aynı araca binip mekandan ayrıldığı iddia ediliyor.

SABRİYE KISKANMIŞTI

Adem Kılıççı'nın adada takım arkadaşı Sabriye ile yakınlık kurması, ikili arasında aşk dedikodularının çıkmasına neden olmuştu. Yine Survivor'da Sabriye, Adem'i Berna'dan sık sık kıskanıyor, "Berna mı daha güzel ben mi?" sözleriyle Adem'i sıkıştırıyordu.

Adem yarışma sonrası verdiği röportajda, Sabriye ile sadece arkadaş olduklarını bir kez daha dile getirmişti. Adem'in Survivor Tuğçe Melis Demir ile görüntüleri çıkınca aşk yaşadığı iddia edilmişti meğerse Kısmetse Olur'un Gözde Deniz ile aşk yaşıyormuş.

MELİS DEMİR İLE ANILMIŞTI

Survivor 2017 yarışmacılarından Adem Kılıççı ve Tuğçe Melis Demir’in tatilde çektikleri samimi video ve fotoğraflar aşk mı yaşıyorlar sorularını gündeme getirdi.

Survivor 2017’nin hırslı yarışmacılarından ünlüler takımından Adem Kılıççı gönüllüler takımından Tuğçe Melis Demir ile tatilde samimi görüntüler verdi. Bu görüntüler ikilinin hayranlarının sevgililer mi diye sormasına neden oldu.

Adem Kılıççı’nın ismi Sabriye Şengül ve Berna Keklikler’le sık sık anılıyordu.

KARAKÖY YORUMU ÇOK KONUŞULMUŞTU

Survivor'da başarılı bir performans sergileyen milli boksör Adem Kılıççı, Karaköy'de bir arkadaşıyla görüntülendi.

"KARAKÖY'E İLK KEZ GELİYORUM"

Boksör, "Arkadaşımın restoranı vardı, davet etti. Karaköy'e ilk kez geliyorum güzelmiş buralar" dedi.

Hatırlanacağı üzere Adem Kılıçcı Survivor finalinde Ogeday'a kaybetmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir