Tatlıses kebap izmir, İmparator kebap zinciri, İzmir'de açılıyor

İmparator İbrahim Tatıses, geçtiğimiz günlerde İzmir'e yerleşeceğinin açıklamasının hemen akabinde Tatlıses Kebap zinciri kurmaya da kararlı gözüküyor. Sadece sanatçı kimliği ile tanınmayan kebap ve çiğ köfte restoranları ile de adndan bahsettiren Tatlıses kebap zinciri kuracak

Tatlıses kebap izmir, İmparator kebap zinciri, İzmir'de açılıyor

İmparator İbrahim Tatıses, geçtiğimiz günlerde İzmir'e yerleşeceğinin açıklamasının hemen akabinde Tatlıses Kebap zinciri kurmaya da kararlı gözüküyor. Sadece sanatçı kimliği ile tanınmayan kebap ve çiğ köfte restoranları ile  de adndan bahsettiren Tatlıses, bundan böyle İzmir'e Tatlıses Kebap zincii kuracak. Geçirdiği saldırı sonrasında ekranlardan uzaklaşan Tatlıses, ilk şubesinin açılışını eski ei ve kızı ile birlikte yaptı. Açılış sırasında konuşan imparator, yeni albüm müjdesi de verdi.

Açılış kurdelesini kızı Dilan Çıtak ve eski eşi Ayşegül Yıldız’la birlikte kesenİbrahim Tatlıses, İzmir’i çok sevdiğini ve iş için de olsa bu şehri ziyaret etmekten çok mutlu olduğunu söyledi . Muhabirlerin sorularını yanıtlayan İbrahim Tatlıses, yeni albümünün çıkacağı haberini de verdi. Yanında kızları Elif Ada, Dilan Çıtak ile Aydemir Akbaş vardı. İbrahim Tatlıses "2 ay sonra albüm çıkarıyorum sahnelere döneceğim" dedi. Şarkıcı, "İbo Show yeniden başlayacak mı?" sorusuna ise "Hepsini yapacağım Allah'ın izniyle" diye yanıt verdi.

Bir süre önce İzmir'e yerleştiğini belirten ve İstanbul için sitemli göndermeler yapan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, şifayı da İzmir'de aramaya başlamıştı. Alternatif tedavi için İzmir'de bir merkeze giden Tatlıses, İzmir'deki hayranlarına bir müjde daha verdi. Ünlü türkücü İzmir'de 'Tatlıses Kebap'ı açacağını sosyal medya üzerinden duyurdu.

ACIMIZ DA DERDİMİZ DE BİR

Tatlıses, İzmir'deki açacağı kebapçının duyurusunu, " Haberiniz olsun sevgili İzmirliler. Unutmayın, lahmacun, kebap, çiğ köfte bizden sorulur! Artık İzmir'deyim hatta üç senedir burada yaşıyorum şimdi de sizlere hizmet vermeye hazırlanıyorum... Allah utandırmasın, aşımız da, acımız da, derdimiz de bir olacak inşallah. Şimdiden hayırlı olsun" paylaşımı ile gerçekleştirdi.

İLK RESTORAN ÜÇYOL'DA

Ünlü türkücü, Karabağlar Üçyol'da Tatlıses adını verdiği kebapçı dükkanını açma hazırlıklarını sürdürüyor. Emekli maaşı ve alternatif tıpla son günlerde medyada yer alan ve her seferinde 'Fetö mağduru" olduğunu belirten Tatlıses İzmir'de kısa sürede her ilçede işyerleri açacağını ve yüzlerce insana istihdam sağlayacağını ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz