Görüş Bildir

Tedbir kararı alınan olay gerdanlık Büyükada’da çıktı!

Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolde olduğu efsane dizi Ezel’de harikalar yaratan güzel oyuncu Bade İşçil, işadamı Malkoç Süalp’in satılmaması için tedbir kararı çıkarttığı gerdanlığı, Etiler’den Büyükada’daki bir kasaya taşıttı.

Tedbir kararı alınan olay gerdanlık Büyükada’da çıktı!

Gazetevatan’da yer alan habere göre Güzel oyuncu Bade İşçil ile işadamı Malkoç Süalp cephesinde yeni gelişmeler tam gaz devam ediyor. Mal paylaşımı yüzünden yine birbirine giren çift ayrılma kararı almıştı. Son olarak oyuncu Bade İşçil'in, Etiler'de bir banka kasasında duran mücevherlerini, Büyükada'daki bir bankanın kasasına taşıdığı ortaya çıktı.

Mücevherler arasında, Malkoç Süalp'in annesine ait gerdanlık da bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda, annesinden yadigar kalan gerdanlığın satılmaması için tedbir kararı çıkarttıran Malkoç Süalp, Etiler'deki kasanın boşaltıldığını öğrenince şoke olmuştu.

Bade İşçil, Malkoç Süalp'i terk edip yeniden Büyükada'daki ailesinin yanına taşındı.

Bade İşçil Kimdir?

Bade Sualp İşçil, 8 Ağustos 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. İlk kez, 2007'de Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın Ezel dizisinde "Şebnem Sertuna" karakterini canlandırdı. Ezel adlı dizi bittikten sonra Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Soyadı herkes tarafından bilindiği gibi İşçil değil, İşcil'dir. Bade İşcil, Mart ayında tanıştığı iş adamı Malkoç Sualp ile 31 Mayıs 2013'te evlendi ve bu evlilikten Azur isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi.  2015 yılında, Muhteşem Yüzyıl-Kösem adlı dizide rol alacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi