TEM Otoyolu Sakarya civarı adeta mahşeri kalabalık! Zincirleme kaza çok sayıda yaralı

TEM Otoyolu Sakarya civarında öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında adeta can pazarı kuruldu. Gün gün duyduğumuz kazaların bir yenisi de TEM Otoyolu'ndan duyuldu. Çok sayıda kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında trafik adeta felç oldu.

TEM Otoyolu Sakarya civarı adeta mahşeri kalabalık! Zincirleme kaza çok sayıda yaralı

TEM Otoyolu Sakarya civarında öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında adeta can pazarı kuruldu. Gün gün duyduğumuz kazaların bir yenisi de TEM Otoyolu'ndan duyuldu. Çok sayıda kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında trafik adeta felç oldu. TEM'in Alancuma Mevkii İstanbul yönünde 1 kamyon, 1 yolcu otobüsü ve 8 otomobilin çarpıştığı zincirleme trafik kazasında çok sayıda kurtarma ekibi ve polisin devreye girdiği öğrenildi.

Kaza, TEM'deki Alancuma Mevkii'nde meydana geldi. İstanbul yönüne giden 27 Y 8943 plakalı kamyon önce bariyerlere ardından da önünde ilerlemekte olan yolcu otobüsü ve otomobillere çarptı. Arkadan gelen araçlar da kazaya karıştı. 1 kamyon, 1 yolcu otobüsü ve 8 otomobilin çarıştığı kaza nedeniyle TEM İstanbul yönü ulaşıma kapandı. Kaza yerine çok sayıda 112 Acil ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Hasar gören kamyonda sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince araçtan çıkarıldı. Çevrede bulunanlar ekiplere yardımcı olurken, otoyolda adeta can pazarı yaşandı.

Kazada yaralanan 57 yaşındaki Nurettin Özsoy, 29 yaşındaki Emir Güleryüz, 42 yaşındaki Fatma Çar, 34 yaşındaki Eray Avcı, 34 yaşındaki Mehmet Köroğlu, 35 yaşındaki Kübra Köroğlu, 1 aylık Eda Köroğlu ve 32 yaşındaki Mehmet Yaşar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından SakaryaEğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Araçların yoldan kaldırılarak yolun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TEM OTOYOLU DÜZCE KAVŞAĞINDA DA KORKUNÇ KAZA ÇOK KONUŞULMUŞTU

TEM otoyolu Düzce kesiminde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında Gümüşova Rampası Ankara istikametinde meydana geldi. Melih Y. idaresindeki 35 FL 566 otomobil, aşırı hız sebebiyle yoldan çıkarak ağaçlık alana girdi. Bir ağaçta adeta asılı kalan otomobil hurdaya döndü. Kazayı gören sürüler hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı inceleme otomobilde yolcu olarak bulunan Ali Aksu (30), Turgay Akay (31) ve Tunahan Çepnioğlu (21) hayatını kaybetti. Otomobilde sıkışan cenazeler Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı. Ağır yaralanan sürücü ise Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otomobil ise adeta ağaçta asılı kaldı. Hurdaya dönen otomobil çekici tarafından güçlükle kaldırıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz