Görüş Bildir

Türkbükü'nde gecce kulübüne saldırı! Berksan ortak çıktı, Jess Molho'nun eşi yaralandı

Bodrum'da gece klübüne düzenlenen silahlı saldırı da 1 kişinin yaşamını yitirdiği 4 kişinin de yaralandığı açıklandı. Bodrum Türkbükü'nde bulunan gece klübünde gece saatlerinde yaklaşık 2500 kişinin bulunduğu gece klübüne düzenlenen silahlı saldırı da 1 genç öldü

Türkbükü'nde gecce kulübüne saldırı! Berksan ortak çıktı, Jess Molho'nun eşi yaralandı

Bodrum'da gece klübüne düzenlenen silahlı saldırı da 1 kişinin yaşamını yitirdiği 4 kişinin de yaralandığı açıklandı. Bodrum Türkbükü'nde bulunan gece klübünde gece saatlerinde yaklaşık 2500 kişinin bulunduğu gece klübüne düzenlenen silahlı saldırı da hayatını kabeden kişinin 22 yaşında bir genç olduğu öğrenilirken, işletme sahibinden son dakika açıklama geldi. Ünlü sunucu Jess Molho'nun eşi Zeynep Molho'nun da yaralıların içerisinde olduğu öğrenildi.

Göltürkbükü Mahallesi'nde bulunan gece kulübüne kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda Furkan Say (22) yaşamını yitirdi, Nesimi Gönenç, Yıldıray Kambur, Zeynep Molho ve Halil İbrahim Şahin yaralandı.

İlçedeki özel bir hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Nesimi Gönenç, ilk müdahalenin ardından havayoluyla İstanbul'a sevk edildi.

Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan jandarma ekipleri, saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Gece kulübü işletmecisi Cemal Yarar, gazetecilere yaptığı açıklamada, başka bir işletmeye yönelik düzenlenen saldırıda kendi işletmelerinin de isabet aldığını belirterek, "Oradan seken mermiler, bizim işletmemizde yol kenarında bulunan şahıslara geldi. Üç kişi yaralandı, yaralılardan birini kaybettik. Olayın bizim işletmemiz ile alakası yok. O sırada eğlenen 250-300 kişi vardı." diye konuştu.

METİN HARA İLE LİMA GEÇEN HAFTALARDA ORADAYDI

Yazar Metin Hara ile Bodrum'da tatil yapan Brezilyalı top model Adriana Lima, önceki gün ilk kez Dereköy'de kaldığı villadan dışarıya çıktı. Hara ile yaşadığı sürpriz aşkla herkesi şaşırtan Lima, gün boyu gazetecilerle köşe kapmaca oynadıktan sonra akşam Türkbükü'ne gitti. Lima ile Hara'nın bindiği mütevazı arabayı kullanan şoför, tehlikeli hamleler yaparak gazetecileri atlatmaya çalıştı. Araçtan inen Hara, Lima'nın frikik vermemesi için büyük uğraş verdi. Yemek yiyecekleri mekana el ele giden ikili, yoğun güvenlik önlemleri arasında restorana girdi. Çift, üç saat süren yemek sonrası kaldıkları villaya döndü.

ŞARKICI BERKSAN HAKKINDA

Berksan Özer, 30 Mayıs 1979 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Profesyonel anlamda ilk sahne deneyimini 17 yaşında gerçekleştiren Berksan’ın babasının Ankara’da büyük bir gazinosu ve bir gece kulübü varmış.

18 yaşından itibaren hem sahneye çıkmaya hem de Kabare Bar adlı gece kulübünü işletmeye başlamış. Ankara Üniversitesi Amerikan Turizmi Ve Otelciliği bölümünden mezun oldu.

Babasını 1995 yılında kaybeden Berksan’ın annesi Gata’dan emekli hemşiredir ve Turaç Berkay Özer adında bir kardeşi vardır, aynı zamanda aranlörlüğünü yapmaktadır.

Müziğe ilkokul üçüncü sınıfta başladı. Babasın müziğe olan ilgini keşfetmesiyle, Ankara radyo evinin açtığı bir sınavla Türk sanat müziği çocuk korosuna girdi. Özgen Gürbüz yönetiminde beş yıl çocuk korosunda çalışmalarını sürdürdü. Daha sonra Tuncay Yalın’dan şan dersleri almaya devam etti. Solo olarak ilk sahne deneyimini Ankara’da Cabare adlı gece clup da yaşadı. Birkaç yıl sonra yine aynı clup da istek üzerine sahneye çıktı.

Solo olarak çıktığı o kulüpte onu dinleyenler arasında, onu bu hayali için cesaretlendirecek ve teşfik edecek olan Fatoş Çinkitaş’la tanıştı. Macera böyle başladı… Bundan yaklaşık iki hafta sonra prodüktörü olacak Metin İlhan’la tanıştı. Ve İstanbul’a doğru yola çıkarak İstanbul’a yerleşti. Albümde bulunan şarkıları hazırladığı süre içerisinde yaklaşık iki yıl boyunca büyük bir clup da vokal olarak çalıştı.

2003 yılında ilk albümü “Çilek”i çıkarttı. Albümde14 şarkı yer alıyor. Bu şarkıların 13’ü onun imzasını taşıyor.

Berksan Özer, 2007 yılında yapımcılığını ve yönetmenliğini Faruk Aksoy’un yaptığı “Çılgın Dersane Kampta” adlı sinema filminde Alp Kırşan, Ceyda Ateş, Okan Karacan, Paşhan Yılmazel, Simge Tertemiz, Sevil Uyar, Ozan Aydemir, Mustafa Topaloğlu, Cüneyt Arkın, Sibel Tüzün ile birlikte rol aldı.

Albümleri :

Stüdyo Albümü:

2003 – Çilek

2005 – Kalbime Dönüyorum

2007 – Bay Bay

2009 – Zaaf

2011 – Su

Maxi Single:

2006 – Öpüşelim mi?

2013 – Oh Oh

2014 – Berksan Ft Hande Yener – Haberi Var Mı?

Remiks Albüm :

2010 – Beni Seviyor

Filmleri ve Dizileri :

2007 – Çılgın Dershane Kampta

2008 – Üç Tatlı Cadı

2008 – Servet Avcısı

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir