Görüş Bildir

Türkiye genelinde iptal edilen uçuşlar! Yine kar! Yine sefer iptali! THY an be an sefer iptali olan uçuşları güncelledi

Yoğun kar yağışı n çok hava yolu şirketlerini ve hava trafiği etkilerken, THY bir çok il de iptal ettiği uçuş sefer listesii de güncelledi. Liste liste iptal edilen THY uçuşları detayda

Türkiye genelinde iptal edilen uçuşlar! Yine kar! Yine sefer iptali! THY an be an sefer iptali olan uçuşları güncelledi

Yoğun kar yağışı n çok hava yolu şirketlerini ve hava trafiği etkilerken, THY bir çok il de iptal ettiği uçuş sefer listesii de güncelledi. Liste liste iptal edilen THY uçuşları detayda

Trabzon Havalimanı'ndan yapılması planlanan tümuçak seferlerinin yoğun kar yağışı nedeniyle iptaledildiği belirtildi.

Devlet Hava Meydanı İşletmeleri (DHMİ) yetkilileri, kentte dün başlayan ve özellikle gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı sonucu Trabzon Havalimanı'ndan yapılan iç ve dış hat seferlerinde sabah saatlerinden itibaren aksamalar yaşandığını anımsatıldı.

Yetkililer, halen devam eden kar yağışının etkisini artırması ve görüş mesafesinin aşırı düşmesi yüzünden yapılması planlanan tüm iç ve dış hat seferlerinin, hava şartları normale dönene kadar iptal edildiğini kaydetti. Türk Hava Yolları (THY) yetkilileri de olumsuz hava koşulları yüzünden Trabzon Havalimanı'ndan yarın saat 08.30'a kadar yapılması planlanan tüm seferlerinin iptal edildiğini ifade etti.

Kar yağışı nedeniyle Ordu-Giresun Havalimanı'nda planlanan bazı seferler iptal edildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte dün başlayan ve gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışının görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle havalimanından İstanbul, Ankara ve İzmir'e yapılması planlanan uçuşlar karşılıklı olarak iptal edildi.

Kar yağışının devam etmesi nedeniyle havalimanından yapılacak başka seferlerin de iptal edilebileceği öğrenildi.

IĞDIR (AA) - Kar yağışı sebebiyle Iğdır Havalimanı'ndan yapılması planlanan bazı iç hat seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

Devlet Hava Meydanı İşletmeleri (DHMİ) yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte gece başlayan ve devam eden kar yağışının görüş mesafesini düşürmesi sebebiyle Iğdır Havalimanı'ndan yapılan Iğdır-İstanbul seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

Öte yandan, kar yağışının etkisini sürdürdüğü Iğdır Havalimanı'nda sabah saatlerinde başlatılan kar temizleme çalışmaları yaklaşık 3 saat sürdü. Çalışmalar sonucu pist temizlendi.

Bölgede kar yağışı devam ediyor.

SAMSUN (AA) - Kar yağışı nedeniyle Samsun Çarşamba Havalimanı'nda planlanan bazı uçak seferleri yapılamadı.

Havalimanı yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte dün başlayan ve bugün de etkisini artırarak sürdüren kar yağışının görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle, bu havalimanından Ankara Esenboğa ile İstanbul'da Sabiha Gökçen ve Atatürk havalimanlarına yapılması planlanan bazı uçuşlar karşılıklı iptal edildi.

Kar yağışının devam etmesi dolayısıyla havalimanından yapılacak başka seferler için de iptal kararı alınabileceği öğrenildi.

TOKAT (AA) - BoraJet Havayollarının İstanbul-Tokat seferleri, yoğun sis nedeniyle iptal edildi.

Kentte etkisini gösteren yoğun sis hava ulaşımını olumsuz etkiledi.

BoraJet Havayollarının bugünkü İstanbul-Tokat seferleri, Tokat Havaalanı'nda yoğun sisin görüş mesafesini düşürmesi ve olumsuz hava koşulları nedeniyle karşılıklı iptal edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir