Türksat genel müdürü Cevdet Şen oldu

SOSYAL Güvenlik Kurumu'nda (SGK) bilgi sistemlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Şen, Türksat Genel Müdürlüğü'ne getirildi. İzmirli olan 46 yaşındaki Şen, hizmet kalitesini daha da yükselteceklerini söyledi.

Türksat genel müdürü Cevdet Şen oldu
İzmir'in Torbalı İlçesi'nde doğan, ilk ve orta öğrenimini burada gören Cevdet Şen, Bilkent Üniversitesi'nde bilgasayar, Konya Selçuk Üniversitesi'nde uluslararası ilişkiler dallarında yüksek lisans yaptı. Anne ve babası Torbalı'da oturan Şen, Türksat Genel Müdürlüğü'ne getirildi. Şen, "Türksat; bizim en önemli kurumlarımızdan biri. Devlet hizmetlerinin yaygınlaştırılması açısından Türksat'ı daha iyi bir seviyeye getireceğiz" dedi. 
Şen'i ilk kutlayan AK Parti İzmir Milletvekili Torbalılı Mahmut Atilla Kaya oldu ile İzmir'in AK Partili belediye başkanları oldu. Kaya beraberindeki Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ile birlikte Türksat'ın yeni Genel Müdürü Şen'i makamında ziyaret ederek, başarı diledi.DHA

Kaynak: DHA