Görüş Bildir

TV8 Gerçeğin Peşinde 3 Ağustos Hakan bilgisayar oyunlarından sebep mi öldü

TV8 Gerçeğin Peşinde 3 Ağustos 2017'de faili meçhul bir cinayet işlendi. TV8 Gerçeğin Peşinde son bölümde ortaokul öğrencisinin bilgiayara başında ölü bulunması tartışıldı. TV8 Gerçeğin Peşinde 3 Ağustos 2017'de Hakan'ın ailesi oğullarının öldürüldüğünden şüphe ediyor.

TV8 Gerçeğin Peşinde 3 Ağustos Hakan bilgisayar oyunlarından sebep mi öldü

TV8 Gerçeğin Peşinde 3 Ağustos 2017'de faili meçhul bir cinayet işlendi. TV8 Gerçeğin Peşinde son bölümde ortaokul öğrencisinin bilgiayara başında ölü bulunması tartışılırken, Esenyurt’ta 13 yaşındaki Hakan'ın ölümü akabinde ortaya atılan iddialarda kimi bulgular devamlı olarak oynadığı bilgisayar oyunu yüzünden intihar ettiği iddiaları olurken, ailesinin de iddiaları kafaları karıştırdı. TV8 Gerçeğin Peşinde 3 Ağustos 2017'de Hakan'ın ailesi oğullarının öldürüldüğünden şüphe ediyor.

Oyun ile alakalı olarak herhangi bir psikolojik sorununun olmadığını iddia eden aile Hakan'ın devamlı olarak da bilgisayar başında oturmadığından da bahsediyor. Öte yandan bilgisayar odasında bulunan 2 sandalye kafaları karıştırıyor. Hakan cinayete mi kurban gitti. Abisinin bandajı ile iintihar eden ya da öldürülen Hakan'ın ölümü akabindeki sır perdesi ise otopsi raporu sonucu açıklanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir