Görüş Bildir

Vali Atik, yaralı asker ve korucuyu ziyaret etti

Vali Atik, Baykan ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen, 1 askerin şehit düştüğü saldırıda yaralanan asker ve güvenlik korucusunu tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Vali Atik, yaralı asker ve korucuyu ziyaret etti

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Baykan ilçesinde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan asker ve güvenlik korucusunu tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Atik, Çukurca köyündeki jandarma karakolundan çıkış yapan ve içinde güvenlik güçlerinin bulunduğu araca teröristlerce gerçekleştirilen, 1 askerin şehit düştüğü, 1 asker ve 1 güvenlik korucusunun yaralandığı saldırının ardından Baykan ilçesine gitti.

Saldırı ile ilgili bilgi alan Vali Atik, daha sonra beraberinde Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay ile saldırıda yaralanan güvenlik korucusu ve askeri, tedavi gördükleri Siirt Devlet Hastanesinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yaralıların durumuyla ilgili Başhekim Muzaffer Aslan ile görüşen Ali Fuat Atik, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Çukurca köyündeki jandarma karakolundan ilçe merkezine gitmek üzere hareket eden güvenlik güçlerinin bulunduğu araca teröristlerce hain bir saldırı düzenlendiğini belirtti.

Yaralılardan birinin ameliyatta olduğunu, diğerinin ise sağlık durumunun iyi olduğunu dile getiren Atik, "Devlet olarak dimdik ayaktayız. Bu saldırılar bizim ne gücümüzü tüketir ne de terörle mücadeledeki azmimizden vazgeçirir. Sonuna kadar terörle mücadele edeceğiz." diye konuştu.

Vali Atik, saldırıda yaralanan güvenlik güçlerinin bir an önce sağlığına kavuşması için her türlü imkanın seferber edildiğini de kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi