Vali Işın, kahvede sorunları dinledi

Ağrı Valiliği görevine bir ay önce atanan Musa Işın, kahvede biraraya geldiği vatandaşların sorunlarını dinledi.Vali Işın, sohbet sırasında yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin kısa sürede tamamlanacağını, uçak sefer sayısının arttırılması için çalıştıklarını söyledi.

Vali Işın, kahvede sorunları dinledi
Geçen 16 Şubat'ta İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterliği görevinden Ağrı Valiliği'ne atanan Musa Işın, hafta sonları esnafı ziyaret edip, kahvelerde vatandaşlarla çay içerek sorunlarını dinliyor. Samimi bir ortamda geçen sohbette halkın kendisine isteklerini daha rahat anlattığını ifade eden Vali Işın, halka hizmet etmek için Ağrı'da olduğunu belirtti. Vatandaşların soruları üzerine Vali Işın, "Yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastane ile ilgili geçmişte sorunlar yaşanmış. Şimdi ki yüklenici firma ile bir görüşme gerçekleştirdik. İnşallah kısa zamanda çalışma başlayacak ve inşaat hızlı bir şekilde bitirilecek. Ben de bunmun takipçisi olacağım. Mevcut hastaneler ile ilgili de incelemeler yaptık. Gerekli talimatı verdik. Mevcut yerlerdeki sağlık hizmetleri daha kaliteli bir şekilde olacak. Bu konuda vatandaşlarımızdan destek ve sabır bekliyoruz" diye konuştu.
SABİHA GÖKÇEN’E UÇAK SEFERLERİ BAŞLAYACAK
Vali Işın, seferlerin artırılması için Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü ile bir görüşme yaptığını belirterek, "Nisan ya da Mayıs ayında Sabiha Gökçen Havalimanına da bir sefer konulacak. Ağrı dışında başka illerimizde ikamet eden ciddi bir nüfusumuz var. Hava yolculuğuna yoğun bir ilgi var. Biz de bunu göz önünde bulundurarak ilgili yerlerle görüşmeler yapıp, bu ihtiyacı karşılamalarını sağlamaya çalışacağız" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz