Görüş Bildir

Van’da iğrenç dehşet! 38 günlük bebeğe cinsel istismar

Okuduğunuza siz de inanamayacaksınız biliyoruz, ancak bu dehşet ve iğrenç haber doğru. Birkaç günden beri sosyal medyada iddia olarak yer alıyordu, ancak bugün itibarıyla infial yaratan, tüyler ürperten, insanı sinirlendiren, bütün nefret duygularının kabarmasına neden olan 38 günlük erkek bebeğin cinsel istismara uğradığı haberi doğru çıktı.

Van’da iğrenç dehşet! 38 günlük bebeğe cinsel istismar

Olay, geçen 26 Ocak’ta yaşandı. Rahatsızlık ve kusma belirtileri üzerine anne P.T. ve F.A. ile Y.G. adlı şahıslar tarafından Van’daki özel bir hastaneye getirilen 38 günlük bebek, doktorlar tarafından anında tedaviye alındı. Hayata döndürülen bebek, ardından da yoğun bakıma alındı. Tedavi sırasında bebeğin kafatasında kırık, vücudunun değişik yerlerinde ısırık, sol gözünde morluk ve cinsel istismar bulgularına rastlanınca, hastane yönetimi durumu polis ekiplerine haber etti.

38 GÜNLÜK BEBEK 22 SAAT SONRA YAŞAMA VEDA ETTİ!

38 günlük bebek, 22 saat sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Van Emniyet Müdürlüğüne Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından ise geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

ANNE VE İKİ ERKEK TUTUKLANDI

Yapılan soruşturmalar sonucu anne P.T. ve onunla birlikte hastaneye gelen F.A ile Y.G gözaltına alındı. Haklarında işlem yapılan şüpheliler düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte bugün Van Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

VALİLİK AÇIKLADI

Van’daki 38 günlük bebekle ilgili Van Valiliği de açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

"İlimizde İpekyolu ilçesinde bir özel hastaneye 26.01.2017 günü 13.00 sıralarında tedavi amacıyla annesi P.T. ile F.A. ve Y.G. isimli erkek şahıslar tarafından götürülen 38 günlük erkek bebeğin yapılan muayenesinde; kafatasında kırık, vücudunun değişik yerlerinde ısırık, sol gözünde morluk ve cinsel istismar bulgularının bulunduğu, bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu ve yoğun bakımda tedaviye alındığı bilgilerinin İl Emniyet Müdürlüğüne bildirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından tahkikat başlatılmıştır. Olayla ilgili olarak bahsi geçen şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlar, tahkikat devam ederken tedavi altında bulunan bebek 27.01.2017 günü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Yakalanarak haklarında işlem yapılan şüpheliler düzenlenen tahkikat evrakı ile 30.01.2017 günü Van Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmişlerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi