Görüş Bildir

Vatanım Sensin, Cesur ve Güzel'i yedi! İşte final tarihi

Bu sezon büyük bir ihtişam ile başlayacağı gün beklenen Cesur ve Güzel dizisi final yapıyor. Peki Cesur ve Güzel final tarihi ne zaman? Kıvaç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerii paylaştığı ve sevilerek izlenilen diziden gelen kötü haber, takipçilerini üzdü. Cesur ve Güzel 22 Haziran'da final yapacak.

Vatanım Sensin, Cesur ve Güzel'i yedi! İşte final tarihi

Bu sezon büyük bir ihtişam ile başlayacağı gün beklenen Cesur ve Güzel dizisi final yapıyor. Peki Cesur ve Güzel final tarihi ne zaman? Kıvaç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerii paylaştığı ve sevilerek izlenilen diziden gelen kötü haber, takipçilerini üzdü. Cesur ve Güzel 22 Haziran'da final yapacak.  Peki evilerek izlenile dizi hakkında verilen final kararının detayları neler? Perşembe akşamalrı yayınlanan Cesur ve Güzel görünün o ki Vatanım Sensin kurbanlarından ve reytinglerde istediği başarıya ulaşamadı

Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren 'Cesur ve Güzel' final için gün sayıyor. Cesur ve Sühan'ın destansı aşk hikayesinin, mutlu sonla bitip bitmeyeceği 22 Haziran'da son kez yayınlanacak bölümde cevap bulacak. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, ilk günden itibaren etkileyici sahneleriyle dikkat çeken projede yaşadıkları unutulmaz anları anlatırken, ekibe teşekkür etti.

BAŞROLLER VEDA KONUŞMASI YAPTI

Tatlıtuğ, birinci bölümde Cesur ve Sühan'ın kaza sonrası tanıştıkları sahnenin favorisi olduğunu söyledi. Oyuncu, "Cesur rolü benim ve kariyerim için yeni bir deneyim oldu. Cesur'un maceraperest ve tutkulu karakterinde kendimden bir şeyler buldum" dedi. Büyüküstün ise, "Güzel bir sinerjiyle çalıştık. En çok Sühan'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM

Cesur ve Güzel dizisinin bu hafta ekranlara gelen son bölümünde yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizisi Cesur ve Güzel'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Korhan, tüm yaşananlardan Cahide’yi sorumlu tutsa da ailesinin iyiliği için sessiz kalmak zorunda kaldı. Tahsin Korludağ, bu sefer hepsinin elini kolunu bağlayacak bir sürpriz yaptı.

YENİ BÖLÜM

 Cesur, Rıza’yı köşeye sıkıştırdığı anda bir karar vermek zorunda kalır, Sühan onun doğru kararı vermesi için dua ederken babasının bıçaklandığı haberiyle tüm Korludağ sarsılır. Korhan, tüm yaşananlardan Cahide’yi sorumlu tutsa da ailesinin iyiliği için sessiz kalmak zorunda kalır. Tahsin Korludağ, bu sefer hepsinin elini kolunu bağlayacak bir sürpriz yapmıştır.

Her şeyini kaybeden Bülent, intikam almayı kafasına koymuş şekilde Korludağ Çiftliği’nin kapısını çalar. Mihriban’ın tüm çabalarına rağmen, Bülent’in hırsı onu hata yapmaya mahkum etmiştir. Cesur’un önüne çıkardığı bütün virajları ustalıkla dönen Rıza, ondan sonsuza dek kurtulmaya karar verir. Cesur ve Sühan birbirlerinden habersiz Rıza’nın kurduğu tuzaklara ayrı ayrı ilerlerken, ikisinin de aklında birbirlerinde duydukları aşktan başka bir şey yoktur.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir