Vedasını yaptı! Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'u bırakmadı ama menajeri Gaye Sökmen'i bıraktı

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'dan ayrılıyor iddialarını yanıtladıktan kısa bir süre sonra menajeri Gaye Sökmen ile yollarını ayırdı

Vedasını yaptı! Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'u bırakmadı ama menajeri Gaye Sökmen'i bıraktı

Dirişiş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan hakkında geçtiğimiz günlerde dizidenayrılacak şeklinde iddialar ortaya atılmıştı. Sonrasında başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, konu ile alakalı açıklama yapmış ve Diriliş Ertuğrul ile devam edeceğini belirtti. Son dakika Düzyatan'dan gelen haberler de menajeri ile yollarını yaırdığı ve yoluna tek devam edeceği belirtildi. İşte başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan ve hakkında ortaya atılan iddiaların yanıtları.

Altan Düzyatan menajeri Gaye Sökmen ile yollarını ayırdı.Son zamanların en çok seyredilen dizilerinden biri olan Diriliş-Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan menajeri Gaye Sökmen ile yollarını ayırdı. Diriliş-Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu engin altan düzyatan menajeri Gaye Sökmen ile yollarını ayırdı.Düzyatan'ın 'beklentilerinin karşılanmaması' gerekçesiyle bu ayrılığı talep ettiği, varılan mutabakat neticesinde de yolların ayrıldığı belirtildi. Sökmen'in Diriliş-Ertuğrul dizi devam ettiği sürece menajerlik anlaşmasından kaynaklanan ödemelerini almaya devam edeceği de öğrenildi. Bunun dışında Düzyatan yoluna artık menajeri olmadan devam edecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A VEDA SİNYALLERİ

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un konu aldığı Ertuğrul Gazi'nin döneminin yeni sezonda biteceği yerine oğlu Osman Gazi'nin döneminin işlenmeye başlanacağı öne sürülmüş, bu nedenle Engin Altan Düzyatan'ında projeden ayrılacağı iddia edilmişti.

Bu iddialar üzerine yapımcısı Mehmet Bozdağ şu açıklamayı yaptı: "Bazı yayın organlarında "Bir dönem kapanıyor" "Diriliş Ertuğrul'da Flaş Gelişme" başlıkları adı altında Diriliş Ertuğrul dizimizin başrol oyuncusu Engin ALtan Düzyatan'ın sezon sonunda diziden ayrılacağına dair asılsız haberler yayınlanmıştır. Üç sezondur büyük bir hassasiyetle hazırlanan dizimizin senaryosu tarihi akışa uygun şekilde devam etmektedir. Söz konusu haberlerin gerçekle ilgisi bulunmaktadır. İzleyicinin büyük beğenisini ve sevgisini kazanan Diriliş Ertuğrul heyecan, aksiyon ve sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle devam edecektir."

DÜZYATAN DA KONUŞTU

Engin Altan Düzyatan, Ertuğrul Gazi'ye hayat verdiği Diriliş Ertuğrul'dan ayrılacağı iddialarını yalanladı. Düzyatan ayrıca projeyi kabul etme sürecini, çekimlerdeki zorlukları da anlattı. Engin Altan Düzyatan Türkiye'de geçmiş dönemlerin çok fazla bilinmediğini belirterek şöyle konuştu: "Osmanlı öncesindeki dönemlerle ilgili fazla fikirleri olmuyor. Diriliş dizisinin bu yüzden birkaç faklı özelliği var. Bu toprağın içerisinden geçiyor. Aşk, ihanet gibi olaylardan daha çok gerçek olayları ve savaşları konu alıyor""

İLK TEKLİF GELDİĞİNDE REDDETTİM"

Dünya tarihini çok sevdiğini belirten Düzyatan, bu merakından dolayı Diriliş Ertuğrul dizisinde yer aldığına işaret ederek "İlk dizi teklifi geldiğinde bunu reddetmiştim. Çok güzel bir diziydi ama yapılabileceğini sanmıyordum. Konu güzel olsa bile çekimlerde sorun yaşarsanız kötü bir film ortaya çıkar. Hikaye yaratıcılığını kaybeder, komediye dönüşür. Bu yüzden teklifi reddettim."

HAKKINDA

 26 Temmuz 1979’da İzmir’de doğan Engin Altan Düzyatan, 1996 yılında 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girmiştir. 2001 yılında da İstanbul'a gelen sanatçı,Kenter  ve DOT Tiyatrosunda görev almış, Diyarbakır Devlet Tiyatrosun'da da bir oyun yönetmiştir. Sanatçı ayrıca bir çok sinema filmi ve televizyon dizisinde rol almıştır. Bu projelerin arasında Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, Son, Yol Ayrımı gibi televizyon dizilerinin yanısıra Cennet, Romantik Komedi(1ve 2), New York’ta 5 Minare, Anadolu Kartalları, Bu İşte Bir Yalnızlık Var  gibi sinema filmleri bulunmaktadır. Ayrıca 1 Milyon Canlı Para isimli yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler