Görüş Bildir

Viranşehir'de altyapı çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de altyapı yatırımlarına devam ediyor.

Viranşehir'de altyapı çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yenişehir Mahallesi'nde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada yıllardır Viranşehir’de bekleyen sorunların olduğunu buna göre çalışmaları hayata geçirdiklerini söyledi.

Viranşehir'in nüfusunun her geçen gün artığına dikkati çeken Çiftçi, büyükşehir belediyesi olarak imar planı, altyapı, ulaşım, toplu taşıma, içme suyu ve birçok sorunların çözümü için önemli projelerle ilçeye yatırım yaptıklarını kaydetti.

ALTYAPI ÇALIŞMASI

İlçenin altyapı sorununu çözme noktasında önemli bir yatırımın yapıldığını aktaran Başkan Çiftçi, AK Belediyecilik gereği hareket ettiklerini belirterek yapılan yatırımlarla ilçenin modernize bir şehir statüsüne geleceğini ifade etti.

Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci de ilçedeki sorunların ve ihtiyaçlarının çok iyi bildiklerini ifade ederek, amaçlarının insanlara dokunarak özlenen yatırımlarla yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Çiftçi ile Dereci birlikte Yenişehir Mahallesi'nde yapımı halen devam eden Tren Yolu Parkı ve kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi