Yılbaşı meleği Adriana Lima'nın yeni sevgilisi Metin Hara, dünya gündeminde

Meleklerden Adriana Lima'nın yeni sevgilisi Türk Yazar Metin Hara ile Muğla'da tatil yapmaya devam ettiği görüntüleri günün en çok konuşulan magazin gündemi oldu. Uzunca bir süre Acun Ilıcalı ile AŞK İDDİARINA KARIŞAN Adriana Lima'nın yeni sevgilisi, Metin hara ise günlerdir en çok aranan kişi oldu.

Yılbaşı meleği Adriana Lima'nın yeni sevgilisi Metin Hara, dünya gündeminde

Meleklerden Adriana Lima'nın yeni sevgilisi Türk Yazar Metin Hara ile Muğla'da tatil yapmaya devam ettiği görüntüleri günün en çok konuşulan magazin gündemi oldu. Uzunca bir süre Acun Ilıcalı ile irliktelik söylentileri dillere pelesenk olan Adriana Lima'nın yeni sevgilisi, Metin hara ise günlerdir en çok aranan kişi oldu. Reklam aşkı olduğu iddiaları bir yana dursun Metin hara, samimi pozlara yakalanmama gibi bir korkusu olmaması da herkesi şaşırttı. Öyle ki Metin Hara, yaptığı açıklama da 'çok zengin biri olsa tık denilmezdi, ama e den bu kadar çekti? iliyorum' şeklinde açıklama yaparken, Adriana Lima ve Metin Hara çifti Türkiye tatillerinde her an yanyan. İşte Adriana Lima Metin Hara aşkı ve detayları.

BODRUM'DALAR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Adriana Lima ve yazar sevgilisi Metin Hara, günler sonra ilk kez gündüz dışarı çıkarak denize girdi. Magazin gündeminden düşmeyen Adriana Lima ve Metin Hara aşkı son sürat devam ediyor. 5 gündür evlerinden gündüz dışarı çıkmayan çift, bugün özel bir yat ile GöltürkbüküCennet Koyu'na giderek denize girdi. Siyah bikinisi ile dikkat çeken Lima, bol bol yüzerek serinledi.

Seksi bikinisiyle görüntülenen modelin rahat tavırları da dikkatlerden kaçmadı. Güneşlenirken bir yandan da cep telefonuyla ilgilenen Adriana Lima daha sonra sevgilisi Metin Hara’nın yanına döndü. Lima’nın o anları Şık Hayat objektiflerine işte böyle yansıdı.

AŞKLARINI BÖYLE SAVUNDULAR

Brezilyalı top model Gökhan Kimsesizcan'a yaptığı açıklamada “Ben 35 yıl Metin'i beklemişim. El ele tutuşup yeni hayatımızı yaşayacağız” dedi. Metin Hara ise “Biz öpüşmekten çekinmeyeceğiz, komplo teorileri üretenler de izlemeye devam edecek” diye konuştu.

GEZİ TWEETLERİ GÜNDEMDE

Dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima'yla yaşadığı aşlkla son günlerde gündemi sıkça işgal eden yazar Metin Hara, şimdi de Gezi Parkı olayları sırasında attığı iddia edilen bir tweet'le gündemde.

Metin Hara tarfından kullanıldığı iddia edilen onaysız bir  Twitter hesabından Gezi Parkı olayları sırasında hakaret içerikli tweetler atıldı.

İLK GÖRÜNTÜLER OLAY OLMUŞTU

Tatil için ilçeye gelen Adriana Lima ve erkek arkadaşı Metin Hara, Bodrum'un Dereköy Mahallesi'ndeki çiftlik evinde kalıyor.

Öğle saatlerinde evin bahçesinde kahvaltı yapan Lima ve Hara, daha sonra havuz başında vakit geçirdi. Daha sonra Bodrum'un "sosyetik plajı" olarak bilinen Göltürkbükü Mahallesi'ne geçen Lima ve beraberindekiler, denize sıfır sahildeki lüks bir restoranda yemek yedi. Adriana Lima ve Metin Hara, restoranda yaklaşık 3 saat kaldı. Lima'nın korumaları, görüntü ve fotoğraf almaya çalışan magazin basınına zaman zaman tepki gösterdi.Gece geç saatlerde restorandan ayrılan ikilinin korumaları, kendilerini takip eden gazetecilere yakalanmamak için yoğun çaba sarf etti. Lima ve Hara, daha sonra VIP araçla konakladıkları çiftlik evine geldi. Araçtan inen ikili, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Bir süre daha ilçede tatilini sürdüreceği belirtilen ünlü modelin, Gökova turuna çıkması bekleniyor.

SOL KOLUNA LİMA’YI MI DÖVDÜRDÜ

Metin Hara’nın dün çıktığı ve Lima’yı öpücüklere boğduğu mavi yolculukta, sol kolunun üst tarafında bir kadın dövmesi dikkati çekti. Hara’nın Adriana Lima’nın resmini koluna dövdürdüğü yorumları yapıldı.

"13 YAŞINDAYKEN YAPTIRDIM"

Ancak Metin Hara 2016 yılında verdiği bir röportajda vücudundaki dövmelerin sırrını şu sözlerle anlatmıştı:

"Üç dövmem var. Biri palyaço, biri ölümsüzlük sembolü, diğeri de bir kız suratı. Palyaço ile kız suratını 13 yaşındayken yaptırdım. ‘Anlamı ne?’ diye soruyorlar. Anlamı yok. O yaşta ilgi çekmekti amaç. ‘Pişmansın o zaman’, diyorlar. Hayır, değilim. ‘Niye sildirmiyorsun?’ diye soruyorlar. ‘Şimdiki Metin olsa palyaço dövmesi yaptırmaz ama pişman değilim’ diyorum. ‘Laf ebeliği yapma’ diyorlar. Hayır... 13 yaşındaki Metin birçok seçim ve hata yaptı. Doğruve yanlış seçimleri onu buraya getirdi. Gelebildiğim nokta mükemmellikten uzak ama içsel anlamda gelişimimden mutluyum. O nedenle 13 yaşındaki Metin’in verdiği kararları, seçimlerini kutsal görüyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz