Görüş Bildir

Orgeneral Yaşar Güler ' 12 nokta ayıklanacak'

Orgenaral Yaşar Güler'den son dakika terör açıklaması

Orgeneral Yaşar Güler ' 12 nokta ayıklanacak'

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler son dakika terörist açıklaması yaptı. Terörle mücadele konusunda çok önemli ve çarpıcı açıklamalar detayı geliyor.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler: Yani bu kadar örgüt yan yana gelip Türkiye'ye bu kadar saldırmışken, "Biz kayıp vermeyelim, oturalım mı?" diyelim. Daha mı iyi? Ölüm kalım savaşı veriliyor. Kars, Bingöl, Tunceli, Diyarbakır, Şırnak, Hakkari ve Ağrı illerine bağlı 12 nokta belli bir takvim içinde teröristlerden temizlenecek."

Şehit haberlerinin kendilerini de çok üzdüğünü, bir askerin tırnağını 500 teröriste değişmeyeceklerini belirten Güler, korucuların jandarma uzman olarak terörle mücadele daha aktif rol almalarına ilişkin gündeme gelen sistemle ilgili de, "Bizim bünyemizde bu konuyla ilgili herhangi bir çalışma yok, değerlendirilebilir" ifadelerini kullandı.

Jandarma Genel Komutanı Güler, sıcak başlıklardan biri olan ABD ile Rakka'ya ortak operasyon konusunda da, "Bu çok iyi değerlendirilmeli" şeklinde bir yaklaşım gösterdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir