Görüş Bildir

Yavru köpekler yanmaktan son anda kurtarıldı

MUĞLA'nın Seydikemer İlçesi'nde çıkan yangında, ahşap evle, önünde park halinde bulunan kamyonet yandı. Evin arkasındaki kulübeden kaçamayan 2 yavru köpek, alevlerin arasından son anda çıkarıldı.

Yavru köpekler yanmaktan son anda kurtarıldı
Seydikemer'in Bağlıağaç Mahallesi'nde Fahri Oruç'a ait ahşap evde dün saat 20.00 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede evi saran alevler, evin önünde park halindeki Oruç'a ait kamyonete de sıçradı. Yangına Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait 4 itfaiye aracı,Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait 2 arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildi. Söndürme çalışmalarına mahalleli de destek verirken, müdahale sırasında yaşanan bir patlama korku yarattı. 3 saatlik çalışma sonunda söndürülen yangında ev ve kamyonet tamamen yandı.

YAVRU KÖPEKLER SON ANDA KURTARILDI

Yangın sırasında evin arkasındaki kulübede 2 yavru köpek olduğu fark edildi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan ve hortumla su tutulan yavru köpeklerin vücudunda yanıklar oluştu. Bağlıağaç Mahallesi Muhtarı Yücel Özdemir, yangının çıkış nedenini bilmediklerini belirtirken, alevlerin kısa sürede ahşap evi sardığını anlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi