Görüş Bildir

Yeni sevgili krizi, arbede çıkarttı! Umut Evirgen'in korumaları devreye girdi

Tuba Büyüküstün yeni sevgilisi ile görüntülendi. Bir süredir adı Umut Evirgen'le aşk dedikodusuna karışan Tuba büyüküstün, Emirgan'da görüntülenmesi akabinde büyük panik yaşadığı ve Evirgen'in korumalarının hemen devreye girdiğ öğrenildi.

Yeni sevgili krizi, arbede çıkarttı! Umut Evirgen'in korumaları devreye girdi

Tuba Büyüküstün yeni sevgilisi ile görüntülendi. Bir süredir adı Umut Evirgen'le aşk dedikodusuna karışan Tuba büyüküstün, Emirgan'da görüntülenmesi akabinde büyük panik yaşadığı ve Evirgen'in korumalarının hemen devreye girdiğ öğrenildi. Onur Saylak'tan henüz ayrılan ve ihanet dedikoduları karışan Tuba Büyüküstün'ün yeni sevgilisi kim sorusu da bu açıklamalar akabinde merak uyandırdı.

 İddialar geçen hafta magazin basınında da yer buldu. Ve ikili önceki gün La Boom önünde ilk kez birlikte objektife takıldı. Ancak hemen ardından ortalık karıştı. Umut Evirgen’in korumaları durumu fark eder etmez Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak’ın içinde olduğu aracı kovalamaya başladı. Baltalimanı’nda aracın önünü kesen korumalar silah göstererek muhabirin fotoğraf makinesini gasp etti. Korumalar Hürriyet muhabirine, “Şimdi git bir saat sonra La Boom’a gel makineni al” diyerek oradan uzaklaştı. Tüm çabasına rağmen makinesini geri alamayan Bayrak, olay sonrası Sarıyer Asayiş Büro Amirliği’ne giderek Evirgen ve korumalarından şikayetçi oldu.

TEK CELSE DE BOŞANMIŞLARDI

6 yıl önce evlenen ve bu evlilikten ikiz bebekleri olan Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak, aralarındaki krizi aşamadı. Haklarında zaman zaman boşanacaklarına dair haberler çıkan ancak her seferinde iddiaları yalanlayan çift, evliliklerini noktaladı. Geçen Şubat ayında ayrılık kararı aldıklarına dair haberler nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Büyüküstün ve Saylak, 5 Haziran'da hakim karşısına çıktı. Marmara Ereğlisi Aile Mahkemesi'nde görülen dava aynı gün sonuçlandı. Çift anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

PEKİ AMA NEDEN?

Temmuz 2011'de evlenen ve ikiz kızları olan oyuncu Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak boşanacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Hatta çiftin malları paylaştığı bile konuşulmuştu. Tuba Büyüküstün'ün alyansını takmadığı dikkat çekmişti. Onur Saylak'ın Beşiktaş'taki bir otelde kaldığının öğrenilmesiyle birlikte iddialar da doğrulanmış olmuştu.Tuba Büyüküstün'ün İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı ve evliliğinin bu yüzden kötüye gittiği yine iddialar arasındaydı. Ancak her iki taraf da bu iddiayı sert bir biçimde yalanlamıştı.

CESUR VE GÜZEL FİNAL YAPIYOR

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrolünü oynadığı ‘Cesur ve Güzel’de final için geri sayım başladı. Dizi, 22 Haziran’da son bölümüyle ekrana gelecek.. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren ‘Cesur ve Güzel’ final için gün sayıyor. Cesur ve Sühan’ın destansı aşk hikayesinin, mutlu sonla bitip bitmeyeceği 22 Haziran’da son kez yayınlanacak bölümde cevap bulacak. Tatlıtuğ ve Büyüküstün, ilk günden itibaren etkileyici sahneleriyle dikkat çeken projede yaşadıkları unutulmaz anları anlatırken, ekibe teşekkür etti.

Tatlıtuğ, birinci bölümde Cesur ve Sühan’ın kaza sonrası tanıştıkları sahnenin favorisi olduğunu söyledi. Oyuncu, “Cesur rolü benim ve kariyerim için yeni bir deneyim oldu. Cesur’un maceraperest ve tutkulu karakterinde kendimden bir şeyler buldum” dedi. Büyüküstün ise, “Güzel bir sinerjiyle çalıştık. En çok Sühan’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir