Yeşilçam müdavimi Mahmut Hekimoğlu, illeti yenemedi

Mahmut Hekimoğlu hayatını kaybetti. Geçtiğimiz gün ağırlaşan ve acilen hastanede yoğun bakıma kaldırılan Hekimoğlu'nun hayatını kaybettiği açıklandı

Yeşilçam müdavimi Mahmut Hekimoğlu, illeti yenemedi

Geçtiğimiz gün tedavi gördüğü kanser hastalığı sebebiyle yoğun bakımda tedavi altına alınan Mahmut Hekimoğlu, son dakika gelişmeleri ile herkesi üzdü. Mahmut Hekimoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Mahmut Hekimoğlu rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Nuri Alço dün yaptığı açıklamada Hekimoğlu'nun yoğun bakımda ve bilincinin kapalı olduğunu söylemişti.

2014 yılında prostat kanserine yakalanan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hekimoğlu'ndan saat 18.15 sularında acı haber geldi. Mahmut Hekimoğlu kansere yenik düştü. Oyuncu Nuri Alço, "Biraz önce acı haberi aldık. Çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin, çok iyi bir insandı" dedi.

MAHMUT HEKİMOĞLU HAKKINDA

25 Ekim 1955’te Adana’da dünyaya gelen Mahmut Hekimoğlu, 10 Eylül 2016 Tarihinde Hayatını Kaybetti. Türk sinema ve dizi oyuncusu olarak tanınmıştır. Film yapımcılığı da yapan Hekimoğlu 2014 yılında prostat kanserine yakalanmıştı. 2 yıldır kanser tedavisi gören usta oyuncu rahatsızlanarak Kartal Yavuz Sultan Selim Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Hekimoğlu 80 dizi ve filmde rol aldı. 18 dizi ve filmde yapımcılık yaptı.

60 yaşındaki Mahmut Hekimoğlu, prostat kanseri sebebiyle 2014 yılında bir operasyon geçirmişti. Yeşilçam`ın usta oyuncularından Mahmut Hekimoğlu, rahatsızlanarak Kartal Yavuz Sultan Selim Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Mahmut Hekimoğlu tedavi gördüğü hastanede 10 Eylül 2016 akşamı hayatını kaybetti. Mahmut Hekimoğlu, 2014 yılında prostat kanserine yakalanmış, önceki gece hastaneye kaldırılmıştı. Yeşilçam’ın usta oyuncusu Hekimoğlu’nun saat 18.15 sularında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz