Görüş Bildir

Yoğun duman sürücülere zor anlar yaşattı

Tuzla'da,askeri bölgedeki ağaçlık alanda çıkan yangın, D-100 Karayolu'ndaki sürücülere de zor anlar yaşattı. Karayolu bir süre trafiğe kapatılırken, yolda ilerleyen araçlar yoğun dumanın arasında adeta kayboldu. Sürücülerin yaşadığı bu korku dolu anlar bir amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yoğun duman sürücülere zor anlar yaşattı

D-100 Karayolu'nda her iki istikamette seyreden araçlar çevreye yayılan yoğun dumanın içinde kaldı. Duman o kadar yoğundu ki, D-100 kenarındaki binalar dahi zorlukla seçilebilir hale geldi.

PANİK YAŞADILAR

Paniğin de yaşandığı bu dakikalarda, bazı araç sürücüleri flaşörlerini yakıp hızlarını düşürerek yollarına devam etti; bazıları ise tehlikeli olmasına rağmen direksiyonu D-100'de ters istikamete kırıp bölgeden uzaklaştı.

Sürücülerin yaşadığı bu korku dolu anlar ve alevlerin hızla yayılması, Gülhan Kaplan adlı bir sürücü tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

Yangının yaklaşık 1,5 saat sonra kontrol altına alınmasıyla D-100 Karayolu'ndaki sürücüler rahat bir nefes aldı. Ancak trafikteki yoğunluk uzun süre devam etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi