Yolcu otobüsü ile kamyon birbirine girdi! Ölü ve onlarca yaralı var

Kahramanmaraş'taki minibüs kazasından sonra korkunç bir kaza da Bolu'da duyuldu. Anadolu Otoyolu Cankurtan mevkisinde yolcu otobüsü ile kamyonun çarpıştığı ve ilk belirlemelerde 1kişinin yaşamını yitirdiği ve 21 kişinin yaralandığı açıklandı.

Yolcu otobüsü ile kamyon birbirine girdi! Ölü ve onlarca yaralı var

Kahramanmaraş'taki minibüs kazasından sonra korkunç bir kaza da Bolu'da duyuldu. Anadolu Otoyolu Cankurtan mevkisinde yolcu otobüsü ile kamyonun çarpıştığı ve ilk belirlemelerde 1kişinin yaşamını yitirdiği ve 21 kişinin yaralandığı açıklandı.

Alınan bilgiye göre, Bolu-Ankara il sınırından Ankara yönüne seyreden Candan Kalata yönetimindeki 35 PK 866 plakalı yolcu otobüsü, önünde giden Ercan Karataş idaresindeki 50 DN 193 plakalı kamyona çarptı.

Kazada, otobüs yolcularından Onur Canyılmaz olay yerinde hayatını kaybederken 21 kişi de yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.Otobüste sıkışan sürücü Kalata, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarılmaya çalışılırken, yolda trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz