Yolunda din değiştirmişti! Tuğçe Kazaz'ın Yunanlı eski eşi, oyunculuğu bıraktı evlendi

Manken Tuğçe Kazaz'ın eski eşi Yunanistanın tanınan isimlerinden olan Yorgos Seitaridis evlendi. Tanıştıktan sonra evlenme arefesinde Tuğçe Kazaz dinini değiştirmişti. Büyük bir aşk yaşayan Tuğçe KAzaz Yorgos Seitaridis evliliği çok uzun sürmemiş ve Kazaz yurda ayrılmış olarak geri dömüştü.

Yolunda din değiştirmişti! Tuğçe Kazaz'ın Yunanlı eski eşi, oyunculuğu bıraktı evlendi

Manken Tuğçe Kazaz'ın eski eşi Yunanistanın tanınan isimlerinden olan Yorgos Seitaridis evlendi. Tanıştıktan sonra evlenme arefesinde Tuğçe Kazaz dinini değiştirmişti. Büyük bir aşk yaşayan Tuğçe KAzaz Yorgos Seitaridis evliliği çok uzun sürmemiş ve Kazaz yurda ayrılmış olarak geri dömüştü. O dönemin en çok onuşulan konusu olan bu evlilik de din değiştiren Tuğçe Kazaz bir de ayinlerde çekilen fotoğraflarını paylaşıyordu. Sorasında boşandılr ve konu kapandı

Yorgos Seitaridis Yunanistan'da son dakika evlendiği haberi duyuldu.

OYUNCULUĞU BIRAKIP ARICILIK YAPIYOR

Türkiye'ye adını 2005 yılında  Tuğçe Kazaz'la yaptığı evlilikle duyuran Yunan oyuncu  Yorgos Seitaridis yeniden evlendi. Bir süredir ilişki yaşadığı Olga Thanasia ile kilise düğünüyle evlenen Seitaridis, geçen yıl oyunculuğu bırakıp Merousi isimli küçük bir köye taşınmış ve arıcılık yapmaya başlamıştı. Çift, o köyde bulunan küçük bir kilisede nikâh kıydı.

Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen manken Tuğçe Kazaz, uzun bir aradan sonra Bodrum'da ortaya çıktı. Tatil sezonunu açan Kazaz'ın denize şortla girmesi dikkatlerden kaçmadı.

Tuğçe Kazaz, önceki gün iş arkadaşı Enis Timuçin ile Gölköy'de bir otelin plajında objektiflere takılıdı.

DENİZE ŞORTLA GİRDİ

Son dönemde gündeme dair açıklamaları ile dikkat çeken Kazaz, gün boyu Timuçin'in çocuğu ile ilgilendi. Eski manken bir ara sıcaktan bulanırken denize şortla girmesi dikkat çekti.

KEYFİ YERİNDEYDİ

Uzun süre denizde kalan Kazaz'ın neşeli hali gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz