Görüş Bildir

YPG'den küstah tehdit!

YPG'den Türkiye'ye küstah tehdit mesajı yayınladı haberleri geçtiğimiz gün gündeme çıkmıştı. PKK terör örgütünün Suriye olan YPG, Türkiye'nin atacağı her adımdan kendilerinin de geri durmayacağını açıklayan liderler Sputnk'e konuştu

YPG'den küstah tehdit!

YPG'den Türkiye'ye küstah tehdit mesajı yayınladı haberleri geçtiğimiz gün gündeme çıkmıştı. PKK terör örgütünün Suriye olan YPG, Türkiye'nin atacağı her adımdan kendilerinin de geri durmayacağını ve defalarca kere misli tavır göstereceklerini yetkililerinin açıkladığı iddia edildi.

Konuyla ilgili Sputnik'e konuşan terör örgütü PKK/YPG'nin sözde yetkilisi Nuri Mehmud, Türkiye'nin Afrin sınırına askeri sevkiyatın "farkında olduklarını" söyledi.

Afrin'e yönelik düzenlenecek operasyona karşılık vereceklerini söyleyen YPG'li Mehmud, o bölgede kendilerine destek veren Rus askerlerine güvenerek "Türkiye askerlerini ve silahlarını Suriye topraklarına getirdi. Azez ve Mare bölgesinde konuşlandırmış. Suriye sınırına da sevkiyat yapıyor. Bu sevkiyatların amacı Telrıfat içindir. Türkiye Afrin'e de saldırmak istiyor. Hangi yerden saldırı olursa olsun Afrin'i koruyacağız" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir