Görüş Bildir

Yusufeli'nde kamyonet kazası! 3 ölü 7 yaralı

Artvin Yusufeli'nde korkunç bir kaza haberi duyuldu. İlk belirlemelerde Artvin Yusufeli'nde trafik kazasında maalesef ki 3 kişi yaşamını yitirdi. 7 kişinin de yaralandığı kaza da Osman Özgüler'in kullandığı 08 AN 120 plakalı kamyonetin şarampole devrildiği öğrenildi.

Yusufeli'nde kamyonet kazası! 3 ölü 7 yaralı

Artvin Yusufeli'nde korkunç bir kaza haberi duyuldu. İlk belirlemelerde Artvin Yusufeli'nde trafik kazasında maalesef ki 3 kişi yaşamını yitirdi.  7 kişinin de yaralandığı kaza da Osman Özgüler'in kullandığı 08 AN 120 plakalı kamyonetin direksiyn hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole devrildiği öğrenildi. Her gün yaşanan ölümlü kazaların bir yenisi de Artvin Yusufeli ilçesinde meydana geldi. Kaza da kamyonette bulunan 3 kişinin yaşamını yitirdiği 7 kişinin yaralandığı öğrenildi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ

Kazada, kamyonet ve kasasında bulunanlardan Melahat Günay (40), Mustafa Alkan (75) ve Gülümser Tokgöz (60) olay yerinde yaşamını yitirdi. Aytekin, Yücel, Fevziye ve Meliha Günay, Abdi Uludağ, Nebahat Özgüler ile Mehmet Alkan yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Yusufeli ve Artvin devlet hastanelerine kaldırıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir