Görüş Bildir

Zuhal Topal'lanın kızı Naz'ı Ali Ağaoğlu'nun yatından başka bakın nerede çıktı

Ekranların sevilen izdivaç programı Zuhal Topal'la gelin adayı Naz'ın son paylaşımı adeta yürekleri hoplattı. İşte Zuhal Topal'la da da durum bu iken cesur gelin adayı ve yaşadıkları ile devamlı gündemde kaLmaya başaran Zuhal Topal'la Naz, bikinili pozu ile adından bir kere daha bahsettirdi.

Zuhal Topal'lanın kızı Naz'ı Ali Ağaoğlu'nun yatından başka bakın nerede çıktı

Ekranların sevilen izdivaç programı Zuhal Topal'la gelin adayı Naz'ın son paylaşımı adeta yürekleri hoplattı. Geçtiğimiz dönemde Evlilik programları yayından kaldırılacak iddiaları otaya atılmış ve programlarda format değişikliğine gitmişti. İşte Zuhal Topal'la da da durum bu iken cesur gelin adayı ve yaşadıkları ile devamlı gündemde kaLmaya başaran Zuhal Topal'la Naz, bikinili pozu ile adından bir kere daha bahsettirdi.

Geçtiğimiz günlerde ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu ile yatta görüntülenen Zuhal Topal'ın gelin adayı Naz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.  Instagram'da 500 bine yakın takipçisi olan gelin adayı, havuz başında çekilmiş fotoğrafını ismini vermediği kişiyi hedef alarak "Özendiğin hayatı yaşıyorum. Sen de hala reklam karşılığı ürün gönderiyorsun. İhtiyacın bir şey olursa yine de ara... İnsanız sonuçta kalan yemekler, sıkıldığım kıyafetler falan verim giyersin" notuyla paylaştı. "Özendiğin hayatı yaşıyorum. Sen de hala reklam karşılığı ürün gönderiyorsun. İhtiyacın bir şey olursa yine de ara... İnsanız sonuçta kalan yemekler, sıkıldığım kıyafetler falan verim giyersin" notunu düştü.

ALİ AĞAOĞLU İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Ali Ağaoğülu, tedavisinin ardından Bodruma dönerken, kardeşi Hüseyin Ağaoğlu ise İstanbul'daydı. Ağaoğlu'nun yanında Zuhal Topal'in programıyla ünlenen Naz da vardı. Bayram tatilinde jet-ski’den düşerek iki kaburgasını kıran Ali Ağaoğlu, tedavisinin ardından Bodrum’a döndü. Sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la Palmarina’ya helikopteriyle iniş yapan işadamı, daha sonra Aga6 adlı lüks teknesine bindi. Hüseyin Ağaoğlu, önceki gün kardeşi Ali Ağaoğlu’na ait Aga3 adlı tekneyle Boğaz Turu’na çıktı. İşadamına, Zuhal Topal’ın sunduğu evlilik programında yer alan gelin adayı Naz eşlik etti. Naz ile gün boyu Boğaz havası alan Hüseyin Ağaoğlu, teknenin Bebek'teki bir restoranın iskelesine yemek almak için yanaştığı sırada objektifleri fark etti.

Geçtiğimiz hafta Naz'ın; "Zuhal Abla, ben artık programa katılmak istemiyorum. Bugün son defa Ali ile konuşmak istiyorum" sözleri üzerine Ali ve Naz yüzleşmiş Ali, Naz'ın gözyaşlarına dayanamamış ve ikili romantik bir kavuşma yaşamışlardı. Naz'ın Bodrum'da çekildği fotoğraf

Ali ve Naz, bugün canlı yayındaydılar. Serum alarak ayakta duran Ali; "Bugün çok hastayım. Konuyu çok fazla uzatmak istemiyorum. Hafta sonu da hastaydım. Naz beni bırakıp, tatile gitti. 'Gitme' dedim gitti. Ben, sevdiğim kişi hasta olduğunda başucundan ayrılmam. Naz'ın, beni sevdiğini sanmıştım; ama yanılmışım. Ben bu yola çıkmadan, bitirmek istiyorum. Sizden de bir şey rica ediyorum Zuhal Hanım, ben istesem bile siz Naz'la birlikte olmama izin vermeyin" dedi. Naz'ın Bodrum'da çekildği fotoğraf

Ali'nin sözleri karşısında kendini haklı gören Naz; "Hafta sonu tatil yapmak için Bodrum'a gittim. Ali'ye haber verdim. 'Birlikte gidelim' dedim, gelmedi. Ali benim eşim değil, erkek arkadaşım. Bu nedenle ben izin almam, sadece haber veririm" dedi.

Sizin durumunuz yılan hikayesine döndü diyen Zuhal Topal; "Bana sakın bundan sonra kimse Naz ve Ali diye gelmesin" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir