İdman Azerbaycan TV, AzTV, justin tv online frekans nasıl ayarlanır? İdman Azerbaycan TV, AzTV ayar listesi ve frekansını ayarla!

İdman Azerbaycan TV, AzTV online izleme linki ne? idman tv yayın akışı görüntüle! Herkesin arama detayına dahil ettiği, idman tv online izle, az tv online izle nasıl olur? Şampiyonlar Ligi UEFA Avrupa Ligi maçı için özel frekans listesi. İdman TV Az TV frekans listesi.

İdman Azerbaycan TV, AzTV, justin tv online frekans nasıl ayarlanır? İdman Azerbaycan TV, AzTV ayar listesi ve frekansını ayarla!

İdman Azerbaycan TV, AzTV online izleme linki ne? idman tv yayın akışı görüntüle! Herkesin arama detayına dahil ettiği, idman tv online izle, az tv online izle nasıl olur? Şampiyonlar Ligi UEFA Avrupa Ligi maçı için özel frekans listesi. İdman TV Az TV frekans listesi.

FREKANS AYARLARI

TÜRKSAT 4A Türksat Kanal Güncelleme Sistemi ile uyumlu uydu alıcıları ile frekanslar ototmatik olarak yapılacak.

Diğer uydu alıcıları için ise 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 sembol oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı,

Yatay H-polarizasyon, 27500 sembol oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek "şebeke taraması" yapılacak.

Real Madrid TV izle

 --- Kanal Bilgiléri ---   # İdman TV; Uydu: AzérSpacé Frékans: 11169 H 20400 Biss: 345 345 00 345 345 00   # AZ TV; Uydu: AzérSpacé Frékans: 11169 H 20400 Biss: 123 456 00 654 321 00

Türksat Kanal Güncelleme Sistemi ile uyumlu uydu alıcıları ile frekanslar ototmatik olarak yapılacak.

Diğer uydu alıcıları için ise 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 sembol oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 sembol oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek "şebeke taraması" yapılacak.

14 Şubat 2014 tarihinde uzaya gönderilen ve testleri başarıyla tamamlanan Türksat 4A uydusu, 42° Doğu yörüngesinde Türksat 2A ve Türksat 3A haberleşme uydularıyla birlikte hizmet vermeye başladı.    Türksat 3A uydusunun ömrü 2016 yılının başında tamamlanacağından, söz konusu uydu üzerindeki yayınlar Türksat 4A uydusuna aktarılacaktır. Yeni TV kanallarının yayına başlamasıyla birlikte Türksat 4A üzerinde hâlihazırda 429 olan TV kanal sayısı, 477’nin üzerine çıkacaktır.

Uydu Alıcılarınızı Nasıl  Ayarlayacaksınız?

Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) ile uyumlu uydu alıcıları yeni frekansları otomatik olarak güncelleyecektir. Yeni uydu alıcısı alacak kullanıcıların TKGS uyumlu uydu alıcılarını tercih etmeleri tavsiye edilmektedir. Diğer uydu alıcıları, 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek “Şebeke Taraması” yapılması gerekmektedir.     Türksat 4A uydusu, 42° Doğu yörüngesinde, Türksat 2A ve Türksat 3A uyduları ile birlikte hizmet vereceğinden, uydu üzerindeki yayınları izlemek için ek bir antene ihtiyaç olmadığı gibi mevcut anten ayarlarında da herhangi bir değişiklik yapılmasına gerek bulunmamaktadır.   Yeni uydularıyla bölgesindeki liderliğini güçlendiren Türksat, 42° Doğu yörüngesinde kullanıcılara daha fazla TV ve radyo kanalı izleme imkânı sunmaktadır.

  İDMAN TV Yayın Akışı

 Frekansını Ayarlamak İçin İlk Önce Uydu Alıcınızın Kumandasında Bulunan Menü Tuşuna Basın. Daha Sonra Uydu Ayarları Menüsünden - Aşağı-Yukarı Ok Tuşu'nu Kullanarak Kumandanızdaki Okey Tuşuna Basın Ve "Kanal Ekleme" Seçeneğine Gelin. Karşınıza Çıkan Pencerede Kumandanızdan Ok Tuşuna Basarak "Transporder" Yazan Ayar Bölümüne Girin. Yeni Transponder Eklemek İçin Transponder Yazan Yere Kumandanızın Aşağı Yukarı Ok Tuşlarını Kullanarak Gelin Ve Kumandanızın Yeşil Tuşuna Tekrar Basın. Uydu Alıcınızda Bulunan Frekans Bölümüne Uzaktan Kumandanızın Rakam Tuşlarını Kullanarak İdman TV'in Frekansı Olan "11169" Girin. Yine Aynı Pencerede "Sembol Rate" Yazan Bir Seçenek Bulunacaktır. Bu Seçeneğin Üstüne Gelerek, Oradaki Boş Alana Kumandanın Rakam Tuşlarıyla "20400" ü Girin. Yine Aynı Pencerede Bulunan, "Polarizasyon" Şeklinde Bir Yazı Göreceksiniz. Bunun Üstüne Gelerek, Sağ-Sol Ok Tuşları İle "Yatay (Horizontal)" 'İ Seçin Ve Fec'i 5/6 Yapın. Son Olarak Kumandanızın Aşaği Yukarı Ok Tuşlarını Kullanarak Taramayı Başlat Seçeneğinin Üzerine Gelip Ok Tuşuna Basarak Taramayı Başlatın. Tarama İşlemi Bittikten Sonra, Uydu Alıcısı Bulduğu Kanalı Listenin En Sonuna Kaydedecektir. Burada İdman TV Kanalını Bulup İzleyebilirsiniz.

Türksat 4A uydusu, 42° Doğu yörüngesinde, Türksat 2A ve Türksat 3A uyduları ile birlikte hizmet vereceğinden, uydu üzerindeki yayınları izlemek için ek bir antene ihtiyaç olmadığı gibi mevcut anten ayarlarında da herhangi bir değişiklik yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz