Görüş Bildir

21 Haziran 2015 Babalar Günü, ne hediye alınır?

Babalar günü geldi çattı. Herkesi bir telaş sardı, e kolay değil en değerlilerimiz, babalarımız için bir hediye almalıyız, ya da bu günü unutmamalıyız. "Babalar Günü ne zaman" diye merak edenlere hemen söyleyelim; 21 Haziran 2015 Pazar günü Babalar Günü. Canımız Babalarımızı aman ha unutmayalım. Peki, bizler için bu denli önemli olan Babalar Günü'nde ne hediye alınır, babalar günü hediyeleri neler, babalar günü hediye fikirleri, babama ne almalıyım? gibi merak ettiklerinizin hepsi haberimizde...

21 Haziran 2015 Babalar Günü, ne hediye alınır?

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Her sene olduğu gibi bu senede Haziran ayının 3. haftası, yani 21 Haziran 2015 Pazar günü Babalar Günü. Bizler için büyük fedakarlıklar yapan, yemeyip yediren, içmeyip içiren, annelerimize oranla istediklerimizi daha rahat yaptırabildiğimiz Babalarımızın varlıklarına teşekkür için bu gün kaçınılmaz. Elbette unutmuş olabilirsiniz, hediye almak zorunda da değilsiniz. Çünkü Babalar bu günün sadece hatırlanmasını ister.

EĞER BABANIZ YAŞIYORSA HALA ÇOCUKSUNUZDUR!

Eğer babanız yaşıyorsa hala çocuksunuzdur, büyümemişsinizdir. İnsan, babası ölünce büyür çünkü. Kimimizin babaları belki de hakkın rahmetine kavuşmuştur. Olsun, yine de hatırlamalı ve mezarlık ziyaretine gidilmeli. Ama yaşıyorsa babanız ve yanınızdaysa sarılın ona ve çok sevdiğinizi belirtin, varlığına şükredin. Emin olun en güzel hediye bu olur babanız için. Uzaktaysa telefon açın "Baba seni seviyorum, iyi ki varsın" deyin bu bile babalar için bir gurur kaynağıdır.

MİNİKLER HEDİYE TELAŞINDA

Tabii böyle günlerde en çok heyecanlanan miniklerimiz oluyor. Onlar babalar günü heyecanını doyasıya yaşamak istiyorlar ve babalarına küçük de olsa hediye almak istiyorlar. Belki babalarından alıp biriktirdiği parayla alacaklar ama sonuçta bu günü unutmamış ve babalarının yüzlerini güldürmüş olacaklar. Peki, minikler babalarına nasıl hediyeler alabilir?

Babaya Özel Fotoğraflı Madalyon

Başarılarıyla gurur duyduğunuz ve çok özel bir babaya sahipseniz eğer, bu babalar gününde sahip olduğunuz gururu taçlandıracak özel bir hediye Babanıza verin! Üzerine dilediğiniz mesajınızı, Babanızın ismini veya istediğiniz fotoğrafı yerleştirebileceğiniz Babaya Özel Fotoğraflı Madalyon, hem çok anlamlı, hem de Biricik Babanızın gururunu okşayacak bir hediye

İsim Yazılı Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem

Bazen bir imza ile, koskocaman bir yaşam hepten değişebilir! Bir imza ile savaşlar sonlanabilir! Bir kalemin gücü, en güçlü silahtan bile daha etkilidir. Aydınlanma çağının en önemli neferi kalemdir! Özel günlerin en klasik, ancak hiçbir zaman eskimeyen en özel hediyesi kalem, bu kez Babalara özel! Şık ve son derece doğal ahşap kutusu üzerine sevgili babanızın ismini yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem ile Babalar Gününde yakışıklı Babanızın kendisini özel ve mutlu hissetmesini sağlayabilirsiniz!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi