3 BİN KİŞİLİK ANNELER GÜNÜ!

Diyarbakır Bilfen Okulları,öğrenci velileri,öğrenciler ve öğretmenlerin katılımı ile 3 bin kişilik Anneler Günü ve Bahar Şenliği düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Karakoç,”Biz büyük bir aileyiz. Başarımızın sırrı bu dayanışma ve samimiyettir” dedi.

3 BİN KİŞİLİK ANNELER GÜNÜ!

Yılmaz YAŞAR

DİYARBAKIR-Diyarbakır Bilfen Okulları, Anneler Günü ve Bahar Şenliği nedeniyle rekor katılımlı bir piknik organizasyonu ve şenlik düzenledi. Yenişehir Belediyesi’ne ait fidanlıkta düzenlenen şenliğe öğrenciler,öğrenci velileri,öğretmenler ve okuldaki çalışanlardan oluşan yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Samimi be neşeli bir ortamda geçen şenlikte çuval yarışı,uçurtma, halat çekme ve balon patlatma gibi yarışmalar yapıldı. Sazlı ve müzikli eğlencelerin yapıldığı şenlikte halaylar çekildi,şarkı ve türküler söylendi.

ANNELERE KİTAP HEDİYE EDİLDİ

Anneler Günü nedeniyle okul yönetimi ve öğrenciler tarafından,öğrenci velisi kadınlara ve kadın öğretmenlere başta kitap olmak üzere çeşitli hediyeler verildi.

Diyarbakır Bilfen Okulları ve Karakoç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karakoç,Diyarbakır’da ikinci yılları olmasına rağmen devasa bir aile haline geldiklerini söyledi. Amaçlarından birinin de anneler günü nedeniyle annelere jest yapmak olduğunun altını çizen Karakoç,bu vesile ile anlamlı bir tablo oluştuğunu ifade etti.

‘ANNELERİN HAKKI ASLA ÖDENEMEZ’

 Karakoç, ”Biz büyük bir aileyiz. Bu ailede sevgi,samimiyet ve dayanışma var. Kısa sürede bunu başarmak ve örnek bir kurum haline gelmek kolay değil ama biz bunu başardık. Bu şenlikte amacımız hem anneler gününü anlamlı şekilde kutlamak,hem de baharın gelişi nedeniyle Diyarbakır Bilfen ailesinin tüm fertlerini bir araya getirmekti. Büyük bir kaynaşma oldu. Özellikle peygamber efendimizin ‘Cennet Annelerin Ayakları Altındadır’ dediği anneler ve kadınlar için çok anlamlı oldu. Annelerin hakkı hiçbir şekilde ödenmez ama biz yine de onlara çeşitli hediyeler verdik. Fedakar ve cefakar annelerimiz sayesinde bu toplumun geleceği inşallah daha aydınlık olacak” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz