Görüş Bildir

3 bin kişiye yemek!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yusuf Ziya Talay ile Zafran Yemek şirketi sahibi Burhan Çiçek, demokrasi nöbeti tutan 3 bin kişiye yemek ikramında bulundu.

3 bin kişiye yemek!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye’nin her yerine olduğu gibi Diyarbakır’da da halk demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği demokrasi nöbetine kamu kurum amirleri, STK’lar, siyasiler ve çok sayıda işadamı da katılıyor. Kamu kurumlarının çadır kurduğu ve halka ikramların yapıldığı demokrasi nöbeti meydanında AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Ziya Talay ve Zafran Yemek şirketi sahibi Burhan Çiçek tarafından ücretsiz yemek dağıtıldı.

DEMOKRASİ NÖBETİ

 Halkın demokrasi nöbetleri ile hükümetin yanında yer aldığını belirten  Talay, “Türkiye’nin huzuruna, birlik ve beraberliğine kasteden bir grup azınlık, halkımızın şaha kalkmasıyla büyük hayal kırıklığına ve bozguna uğramıştır. Diyarbakır ilimizde ve tüm Türkiye’de halk dik duran Başkomutanımız ve seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve vatanına sahip çıkıp oluşturdukları mucizelerle ülkenin istikrarını ve güvenliğini sağlamıştır” dedi.

HALKIN DİK DURUŞU

Diyarbakır halkının dik duruşunu ilk günden beri gösterdiğini belirten Talay, bu halkın her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi. Talay, “Diyarbakır halkının ilk andan itibaren darbeye karşı duruşu ve demokrasi nöbetinde göstermiş olduğu onurlu duruş karşısında vicdani sorumluluğum gereği birlik ve beraberliğimiz adına bir yemek organize ettik. Vatan için bu meydanları dolduran kardeşlerimize yemek ikram etmek istedik. Böylelikle bir nebze de olsa katkı sunmak istedik. Türkiye’nin huzuruna, birlik ve beraberliğine kasteden bir grup azınlığın yapmış olduğu saldırılarda, ülkemiz ve demokrasimiz için canını feda etmiş tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diler, gazilerimize acil şifalar temenni ederim. Cenabı Allah Diyarbakır ilimizi ve cennet ülkemiz Türkiye’yi her türlü kaza, bela ve musibetten korusun” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi