Görüş Bildir

3 kişilik aile kazada öldü

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde kamyonetin çarptığı otomobilin sürücüsü 55 yaşındaki Fikret Önder ile araçta bulunan aynı yaştaki eşi Rabia ve kızları 14 yaşındaki Ezgi hayatlarını kaybetti. Kamyonette bulunan 3 kişi de yaralandı.

3 kişilik aile kazada öldü
Olay, saat 12.15 sıralarında, Keşan-İpsala Karayolu Beyendik Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Keşan’dan İpsala yönüne giden 19 yaşındaki Emre Zorlu yönetimindeki 22 RN 653 plakalı kamyonet, Beyendik Kavşağı’na geldiği sırada Keşan yönüne dönmek isteyen Fikret Önder'in kullandığı 34 FIK 87 plakalı otomobile çarptı. Kazada, otomobilde bulunan Ezgi Önder aracın arka camından yola fırlayarak olay yerinde hayatını kaybederken, babası Fikret Önder ve annesi Rabia Önder ile  kamyonette yolcu olarak bulunan 15 yaşındaki Ömer Çelik, 17 yaşındaki Özay Göksü ve aynı yaştaki Cihat Demir yaralandı.
Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumları ağır olan Fikret ve eşi Rabia Önder, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Fikret ve Rabia Önder’in cesetleri, otopsi için hastane morguna konuldu. Olay yerinde hayatını kaybeden Ezgi Önder’in cesedi ise nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kamyonet sürücüsü Emre Zorlu jandarma tarafından gözaltına alındı. Fikret Önder’in İstanbul’un Silivri İlçesi’nde bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalıştığı, kızı Ezgi Önder’in ise geçtiğimiz hafta ortaokuldan mezun olduğu ve ailenin memleketleri İpsala İlçesi’ne bağlı Sultanköy’e gittikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi