Görüş Bildir

3 yıldır bitkisel hayatta kalan kadın öldü

ŞANLIURFA’da, bir parkta oyun oynarken elektrik akımına kapılan 13 yaşındaki Berfin Şimşek’i kurtarmak isterken akıma kapılan 40 yaşındaki Zehra Karagöz, 3 yıldır tedavi gördüğü yoğun bakımda yaşam mücadelesini kaybetti.

3 yıldır bitkisel hayatta kalan kadın öldü

8 Haziran 2014 tarihinde Karaköprü Semti'nde bulunan Doğu Kent Parkı’nda meydana gelen olayda; iddiaya göre birbirine komşu olan Karagöz ile Şimşek ailesinin fertleri birlikte parka gitti. Bir süre sonra, Berfin Şimşek, aydınlatma direği yanında oyun oynarken akıma kapıldı.

3 çocuk annesi Zehra Karagöz çığlıklarını duyduğu komşusunun kızının yardımına koştu. Ancak, Karagöz'de kurtarmak istediği küçük Berfin ile birlikte akıma kapılarak yaralandı. Akıma kapılan Zehra Karagöz ile Berfin Şimşek, olayı gören yakınlarının çağırdığı ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan Berfin Şimşek bir süre sonra hastaneden taburcu olurken, küçük kızı kurtarmaya çalışan 40 yaşındaki Zehra Karagöz ise 3 yıl boyunca yoğun bakım ünitesinde bitkisel hayatta kaldı. Bu sabah saatlerinde yaşam mücadelesini kaybeden Karagöz’ün cenazesi Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi