Görüş Bildir

İşte Benim Stilim’de Final Var

Acun Ilıcalı’nın TV8’den transfer edip ismini de İşte Benim Stilim olarak değiştirdiği moda yarışma programında final için fanatikleri artık beklemeye geçti. Gündüz kuşağının en çok izlenen ve reyting listelerinde tavan yapanİşte Benim Stilim’de yarın büyük final heyecanı var. Peki Finali kim kazanacak, büyük ödül kimin olacak.

İşte Benim Stilim’de Final Var

EMRE ATEŞ      

Gündüz kuşağının en çok izlenen, en çok merak edilen ve en çok konuşulan yarışma programı İşte Benim Stilim’de 27 Mart akşamında yarı final heyecanı yaşanmıştı. İşte Benim Stilim bu akşam da ekrana geleceği bölümle final heyecanına sahne olacak.

Güzel Sarışın Öykü Serter’in sunuculuğunu yaptığı, moda ikonu Ivana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş, jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim’de büyük final bu akşam ekranlara gelecek. Finale katılacak isimler ise Nazlı Hamarat, Zeynep Öztürk, İlbige Uzun, Emel Özkızıltaş, Çiğdem çelik oldu.

Acun Ilıcalının Show Tv’den transfer edip ismini değiştirdiği Bu Tarz Benim artık İşte Benim Stilim olarak ekranlarımıza geliyor. İşte Benim Stilim’de bu akşam final heyecanı yaşanacak ve yarışmanın fanatikleri şimdiden kimin kazanacağını tartışıyor. Final bölümünde konuk jüri koltuğunda ise güzelliği ve sesiyle büyüleyen ünlü şarkıcı Bengü oturacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi