Şehit ailesi yalnız kalmadı

Diyarbakır'ın Silvan Belediye Başkan Vekili Kaymakam Çelik, ilçede PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen güvenlik korucularının ailelerine başsağlığı diledi.

Şehit ailesi yalnız kalmadı

Diyarbakır'ın Silvan Belediye Başkan Vekili Kaymakam Adem Çelik, ilçede 7 Ekim'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan güvenlik korucuları İhsan Gür, Cevat Bilgiç ve Murat Bartev'in ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

İçişleri Bakanlığınca Silvan Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Çelik, beraberinde eşi uzman doktor Ayşe Çelik, Silvan Alay Komutanı Albay Gönen Süslü ile güvenlik korucusu İhsan Gür'ün Dorukardı mezrasında, Cevat Bilgiç ve Murat Bartev'in de Onbaşılar Mahallesi'nde yaşayan ailelerini ziyaret etti.

GÜVENLİK KORUCU

Acılı ailelerle görüşen Çelik, onlara Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'in başsağlığı dileklerini iletti.

Çelik, devletin bütün imkanları ile şehit ailelerinin yanlarında olduklarını belirtti.

"Sizlerin yanında durmaya devam edeceğiz. Şehitlerin çocukları bizlere emanet. Onlara her alanda sahip çıkacağız." diyen Çelik, şehit ailelerini ve çocuklarını yalnız bırakmayacaklarını aktardı.

DAĞCILAR BÖLGE

Silvan'ın Dağcılar köyü mülki sınırları yakınlarında 7 Ekim'de jandarma komando timleri ile operasyon icra eden güvenlik korucusu İhsan Gür'ün, teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcıya temas etmesi sonucu patlama meydana gelmiş, güvenlik korucuları İhsan Gür ve Cevat Bilgiç olay yerinde şehit olmuştu.

Yaralanan Murat Bartev de 12 Ekim'de Diyarbakır'dan sevk edildiği Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz