Şehrin trafiği rahatlayacak

Başkan Beyoğlu :”belediyenin kasasından tek kuruş para çıkmadan Karacadağ Bulvarı’nı yeniliyoruz” derken, sürücülerin ve yayaların çilesi son bulacak.

Şehrin trafiği rahatlayacak

Bağlar Belediyesi, trafik ve ulaşımdaki sorunlar nedeniyle hem sürücülerin hem de yayaların çilesi haline gelen kentin en uzun ve işlek caddelerinden olan Karacadağ Bulvarı’nda yol bakım ve kaldırım çalışması başlattı.

Bağlar Belediyesi’nin Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yürüttüğü girişimler sonucu belediye tarafından başlatılan çalışmalar sonunda trafik ve ulaşımın rahatlaması amaçlanıyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü ile görüşerek bu hizmetin Bağlar’a yapılmasını sağladıklarını belirten Bağlar Belediye Başkan Hüseyin Beyoğlu, bu çalışmalar için belediye kasasından tek kuruş para çıkmayacağını açıkladı.

“HALKIMIZA DOKUNUYORUZ, GÖNÜL VE HİZMET BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ”

Göreve başladıkları günden beri Bağlar’a hizmet etmek için önemli mesafe kat ettiklerini belirten Başkan Beyoğlu,”Göreve geldiğimizden beri Bağlar halkımıza hak ettiği hizmetleri kazandırmak için yoğun gayret sarf ediyoruz. 3 aylık süreçte çok önemli bir mesafe kat ettik. Kendimize üç önemli bir hedef belirledik. Gönül belediyeciliği, sosyal belediyeciliği ve hizmet belediyeciliğini esas alıyoruz. Bunun için kurum ve kuruluşlarla işbirliğine, uyum içinde çalışmaya önem veriyoruz. Bugüne kadar birçok kurumla iletişim kurduk, bunun olumlu sonuçlarını da almaya başladık.

Bugüne kadar 20 binden fazla aileyi ziyaret ederek, iletişim kurarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalıştık” dedi.

“BELEDİYENİN KASASINDAN PARA ÇIKMAYACAK”

Karacadağ Bulvarı’ndaki 50-60 milyon TL’lik yol bakım ve kaldırım çalışması için belediyenin kasasından para çıkmayacağını ifade eden Başkan Beyoğlu,”Buranın ihalesi Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. Bu hizmet başka yere yapılacaktı. Yaptığımız görüşmeler ve girişimler sonucu bu değerli hizmetin ilçemizde yapılmasını sağladık.

 50-60 milyon TL’lik bu hizmet için belediyemizin kasasından tek kuruş para çıkmayacak. Çalışmanın sonunda ulaşım ve trafik rahatlayacak, vatandaşlarımızın çilesi son bulacak. Katkılarından dolayı  sayın valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, İlçe Kaymakamımız Barış Demirtaş ve Karayolları Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

BAĞCILAR MAHALLESİNE MODERN PARK VE MİLLET BAHÇESİ

Bağlar halkının hizmetle tanışmaya devam edeceğini dile getiren Başkan Beyoğlu, önümüzdeki günlerde Bağcılar tarafında içinde kütüphane,millet kıraathanesi ve engelli vatandaşlara hizmet veren bölümlerin yer alacağı modern bir yaşam alanı inşa edeceklerini de kaydetti.

Başkan Beyoğlu,”Yeni Hal ve Bağcılar bölgesinde 10-15 dönümlük arsamız var. Önümüzdeki günlerde burada çok modern bir yaşam alanı inşa edeceğiz. İçinde kütüphane, millet kıraathanesi ve engelli vatandaşlarımıza yönelik alanlar olacaktır. Biz millete efendi olmayı değil, hizmetkar olmayı ilke edinmişiz. Bu şiarla Bağlar halkımıza hak ettiği hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde çok önemli projelerimizi halkımızla paylaşacağız”  ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz