Beyoğlu'dan halk günleri

Başkan Beyoğlu halk gününde vatandaşlarla buluştu, İl Müftüsü Karabayır başkanı ziyaret ederek, işbirliği önerisinde bulundu.

Beyoğlu'dan halk günleri

Merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çarşamba günleri vatandaşlarla bir araya gelerek çeşitli konulardaki sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyor.

Belediye binasında bir araya geldiği vatandaşların sorunlarını ve taleplerini not alan Başkan Beyoğlu, belediyenin sorumluluk alanına giren talepleri anında ilgili birimlere talimat vererek çözerken, diğer kurumları ilgilendiren konular için de ilgili kurumlarla irtibata geçerek vatandaşlara yardımcı oluyor.

HALK GÜNLERİ TOPLANTISI

 Başkan Beyoğlu, göreve geldikleri günden bu yana halkla içe olduklarını belirterek vatandaşların dile getirdiği sorun ve taleplerin çözümü için ellerinden geleni yaptıklarını bildirdi. Vatandaşlar da bu uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

MÜFTÜ'DEN ZİYARET

Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Başkan Beyoğlu'nu makamında ziyaret ederek göreve seçilmesi nedeniyle tebrik etti.

İl Müftü yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette kısa bir değerlendirme yapan İl Müftüsü Karabayır, Başkan Beyoğlu'nun başarılı hizmetlere imza atacağına inandıklarını kaydederek desteklerini dile getirdi.  Anlamlı ziyaretinden ve desteğinden dolayı İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır'a teşekkür eden Başkan Hüseyin Beyoğlu, kentteki kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışarak Bağlar'ı hizmet alanında hak ettiği yere taşımak istediklerini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz