Görüş Bildir

Afyon'da Korkutan Yangın

Afyonkarahisar'da 8 katlı binanın bodrum katında çıkan yangın nedeniyle aralarında bebek ve yaşlıların da bulunduğu çok sayıda kişi yangın merdiveninden tahliye edilirken, dumandan etkilenen 7 kişi hastanede tedaviye alındı.

Afyon'da Korkutan Yangın

Afyonkarahisar'da korkuya neden olan yangın, gece yarısı Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi 381 Sokak'ta çıktı. 8 katlı ve 24 dairenin bulunduğu apartmanın bodrum katındaki depoda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Depodaki koltukların tutuşması nedeniyle kısa sürede apartmanın içini duman kapladı. Yoğun duman nedeniyle pek çok kişi evlerinde mahsur kaldı. Yangını fark edenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. Ekipler, yangına kısa sürede müdahale ederken, mahsur kalanlar yangın merdiveninden tahliye edildi. Yoğun dumandan etkilenen 7 kişi, hazır bekleyen ambulanslarda yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere gönderilerek tedaviye alındı.
DOĞALGAZ HATTI KAPATILDI
Apartmanın elektrik akımı kesilirken, doğalgaz hattı da güvenlik nedeniyle kapatıldı. Apartmanın tamamen boşaltılmasında sonra, itfaiye ekipleri fanla dumanı tahliye etti.
İtfaiye ekipleri, depodaki koltuk takımlarının yandığını, yoğun dumana da bunların sebep olduğunu belirledi.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi