Görüş Bildir

Ağrı'da Cumhurbaşkanı Gül heyecanı

AK Parti Ağrı Milletvekili M. Kerim Yıldız, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Cumhuriyet tarihi boyunca Ağrı'ya gelen ilk sivil cumhurbaşkanı olacağını söyledi.

Ağrı'da Cumhurbaşkanı Gül heyecanı
Ağrı'da Cumhurbaşkanı sevinci yaşanıyor. AK Parti Ağrı Milletvekili M. Kerim Yıldız, Cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez sivil bir cumhurbaşkanının Ağrı’ya geleceği müjdesini vererek, 7-8 Haziran’ı sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

AK Parti Ağrı il teşkilatının organize ettiği programa katılan Yıldız, "Her şeyden önce AK Parti Ağrı ailesi olarak, bugün burada çok güzel bir tablo oluşturulmuş. Herkes burada ve herkes birlik, beraberlik içerisinde üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Herhangi birimizin bir artısı veya eksiği hepimize yazılıyor. Bizler bu hassasiyetle çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Ağrı’da son 6 ay içerisinde bütün ilçelerde ve il merkezinde teşkilat seçimleri oldu ve hiç birinde en küçük olumsuz bir olay yaşanmadı. Bu, gerçekten çok önemli bir olay.” dedi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ise önlerinde çok önemli iki süreç olduğunu hatırlatarak, bunların; yerel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu dile getirdi. Çelebi, “Biz AK Parti Ağrı ailesi olarak bütün üyelerimizle birlikte tek vücut halinde bu önemli seçimlere hazırlık yapmalıyız. Ve bugün buradan yerel seçimlerin ilk adımını atıyoruz." açıklamasında bulundu.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın da gerek merkez teşkilatı, gerekse ilçelerdeki teşkilatlarla omuz omuza vererek çalışmalara devam ettiklerini, partinin icraatlarını halka anlatma adına, kapı kapı dolaşmaları gerektiğini kaydetti.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi