Aksu'nun akrabasıydı

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu'nun akrabası olan Diyarbakır merkez Özekli Belde Belediyesi’nin BDP'li Başkanı Ramazan Karacadağ, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

Aksu'nun akrabasıydı

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu'nun akrabası olan Diyarbakır merkez Özekli Belde Belediyesi BDP 'li  Belediye Başkanı Ramazan Karacadağ, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

Diyarbakır'ın merkeze bağlı Özekli Beldesii Belediye Başkanı BDP'li 75 yaşındaki Ramazan Karacadağ, bugün sabaha karşı kanser tedavisi gördüğü hastanede, yaşamını yitirdi. Karacadağ'ın ölüm haberinin duyulması üzerine yakın bölgedeki bir çok il ve ilçeden onbinlerce kişi, cenaze törenine katılmak üzere Özekli Beldesi'ne geldi.

ANAP VE DYP’DE ETKİLİYDİ

Mesut Yılmaz'ın genel başkanlığını yaptığı Anap döneminde İçişleri Bakanlığı görevini yürüten Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu'nun akrabası ve o dönemde ANAP  içerisinde etkin siyaset yapan Ramazan Karacadağ'ın 3 eşli ve 15 çocuk babası olduğu ifade edildi. ANAP ve DYP dönemlerinde birer dönem belde belediye başkanlığı yapan Ramazan Karacadağ, son yerel seçimlerde Bdp'den belediye başkanı seçilmişti. Terkan Bölgesi'nde yaygın olarak yaşayan Badikan Aşireti'nin önde gelen kanaat önderi ve aşiret lideri olan Karacadağ, uzun süreden beri kanser tedavisi görüyordu.   Arial"

Kaynak: Diyarbakır Söz