Görüş Bildir

Altındağ tesisleri İHL'lileri ağırladı

Altındağ Dinlenme Kompleksi, Ensar Vakfının Kitap Kafe Projesi kapsamında Şehit Halit Gülser İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı. Restoranda ikram edilen yemekleri tadan öğrenciler, kompleks alanındaki kırda gezinerek, piknik tadında bir gün geçirdi.

Altındağ tesisleri İHL'lileri ağırladı

Ortaokul ve lise çağındaki gençlerin kitap okumasını teşvik amacıyla düzenlenen Ensar Vakfı Diyarbakır Şubesinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen Genç Ensar Kitap Kafe Projesi kapsamında yüzlerce öğrenci kitapla tanışmaya devam ediyor.

ÖĞRENCİLER PİKNİK TADINDA BİR GÜN GEÇİRDİ

Diyarbakır'da bu yıl 7'cisi düzenlene Kitap Fuarını proje kapsamında gezen Şehit Halit Gülser İmam Hatip Lisesi öğrencileri daha sonra Altındağ Dinlenme Kompleksinde muhteşem bir gün geçirdi.Buradaki restoranda usta aşçılarca pişirilen yöreye has yemeklerden tadan öğrenciler, kompleks içindeki kırda gezindi ve oyun oynadı. Piknik tadında bir gün geçiren öğrenciler, Altındağ'dan memnun ayrıldı.

Etkinliğe ilişkin bilgi veren Şehit Halit Gülser İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mehmet Zekeriyya Erdem, bu tür etkinliklerin öğrencilerin motivasyonunu armasındaki önemine vurgu yaptı.

"STK VE OKUL İŞBİRLİĞİ ÇERÇEVESİNDE ÖRNEK BİR ÇALIŞMA"

Erdem, "Ensar Vakıf Diyarbakır Şubesi Genç Ensar Kitap Kafe Projesi kapsamında Şehit Halit Gülser İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizle bir piknik etkinliği düzenleniyor. çocuklarımız için farklı bir etkinlik olunca hem çocuklarımızı sevindiriyor, hem de çocuklarımızın motivasyonun arması noktasında faydalı oluyor. bizlerde Ensar ile kardeşlik duygusu içerisinde böyle bir etkinliğin içinde yer alarak, sivil toplum kuruluşlarının da okullarımıza katkılarını sunduklarını görüyoruz. bu hem bizim için faydalı hem de gençlerimiz için gerçektende sevindirici bir şey. aynı anda STK ve okul işbirliği çerçevesinde örnek bir çalışma hakikaten. diğer STK'lara örnek olur inşallah. temennimiz odur ki tüm öğrencilerimize böyle güzel etkinlikler yapılsın. gençlerin geleceğine bir ışık olsun. Diyarbakır'ımızın böyle güzide öğrencileri Ensar Vakfının bu güzel buluşmasıyla çocuklarımız böyle güzel bir dinlenme tesisine geliyorlar. ayrıca yakındaki kitap fuarını da gezmiş olduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi