Altındağ’da muhteşem düğün

Sanayici iş adamı Ramazan Şimşek'in kardeşi Mehmet Şimşek, Gamze Akyol Diyarbakır’ın en gözde tesislerinden olan Altındağ Dinlenme Tesislerinin Çok Amaçlı Düğün ve Konferans Salonunda organize edilen dillere destan düğünle dünya evine girdi. Düğüne iş ve siyaset dünyasından seçkin davetliler katılım gösterdi.

Altındağ’da muhteşem düğün

Altındağ Dinlenme Tesislerinin Çok Amaçlı Düğün ve Konferans Salonunu muhteşem bir düğüne daha ev sahipliği yaptı. 2 bin kişilik ve kolonsuz yapısıyla bölgenin en büyük salonu unvanını elinde dolduran Altındağ Çok Amaçlı Düğün ve Konferans Salonunda davetliler, Sanayici İş adamı Ramazan Şimşek'in kardeşi Mehmet Şimşek ile Gamze Akyol’un mutlu gününde gönüllerince eğlendi.

ŞİMŞEK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Dolarların havada uçuştuğu düğünde davetlilere Altındağ dinlenme tesisleri restorantında hazırlanan çiğköfte, mevsim yeşillikleri ile meyve salatası, çerez ve içecek ikram edildi.

AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun katılım gösterdiği düğünde, genç çiftin nikah şahitliğini, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Odabaşı, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Celalettin Birtane, GÜNSİAD Başkanı İhsan Uğurlu, Siyasetçi Cihan Ensarioğlu ve İş adamı Serdar Cengiz yaptı.

ŞİMŞEK DAVETLİLERLE İLGİLENDİ

Salonun dizaynı ve personellerin hizmet anlayışı, davetlilerce büyük takdir görürülerken, İş adamı Ramazan Şimşek'in davetlilerle tek tek ilgilenmesi de dikkat çekti. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. UZAY HABER TV ve Diyarbakır Söz Gazetesi ailesi olarak Şimşek çiftine bir ömür boyu mutluklar diliyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz