Görüş Bildir

Arı saldırısı alarmı

Arı kovanlarını taşıyan araç kaza yaptı, binlerce arı ortalığa savruldu. Yoldan geçen vatandaşları sokan arılar sağlık görevlilerini alarma geçirdi.

Arı saldırısı alarmı

Merkez Kayapınar bölgesinde arı kovanı yüklü kamyonetin devrilmesi sonucu etrafa dağılan arılar, kazada yaralananlara müdahale eden sağlık görevlileri ile çevredekilere zor anlar yaşattı.

ARI KOVANI YÜKLÜ KAMYONET

Kaza, sabah saatlerinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Ömer Baran'ın kullandığı 13 KC 303 plakalı arı kovanı yüklü kamyonet, hareket halindeyken kontrolden çıkarak devrildi. Kazada araçta bulunan Rüstem Yalçın ile Celaddin Gülmak  yaralanırken, kovanlardaki arılar etrafa dağıldı.

ARILAR ETRAFA DAĞILINCA

 İhbarla olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazayı görüp yardıma koşan vatandaşlar, arılar nedeniyle araca yanaşamazken, görüntü almaya çalışan bazı gazetecileri de arı soktu.

YOL ULAŞIMA KAPATILDI

Sağlık görevlileri, kazada yaralanan sürücü Baran ve Rüstem Yalçın ile Celaddin Gülmak'a yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürdü. Kazada etrafa saçılan ve kamyonette bulunan arılar, özel kıyafetli görevliler tarafından toplanarak başka bir araca yüklendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yol bir saat süreyle ulaşıma kapandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi